ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 2 τυχεροί θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την κινηματογραφική προβολή "Ο Μίνι και οι κλέφτες του μελιού" – Πυγολαμπίδες
Skip to content

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 2 τυχεροί θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την κινηματογραφική προβολή “Ο Μίνι και οι κλέφτες του μελιού”

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Δύο τυχεροί αναγνώστες των Πυγολαμπίδων θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την κινηματογραφική προβολή “Ο Μίνι και οι κλέφτες του μελιού“, στις (25/02) που προβάλλεται στα πλαίσια της ζώνης προβολών Kids Love Cinema του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, στην αίθουσα Παύλος Ζάννας στο Ολύμπιον.

Περισσότερα για την κινηματογραφική προβολή μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Λίγα λόγια για την ταινία

Ο Μίνι το σκαθάρι εμφανίζεται σε ένα τσίρκο ζωυφίων. Η Μιράντα ένας νεαρός ψύλλος, ενοχλεί τον Μίνι και τον ξεγελάει, κάνοντάς τον να μπλεχτεί στον ακροβατικό χορό της Ντάγκμαρ, με αποτέλεσμα να πέσει και να γυρίσει το πόδι της. Ντροπιασμένος, ο Μίνι το βάζει στα πόδια και μπαίνει σε μια συμμορία ληστών…

 

Για να συμμετέχεις στον διαγωνισμό άφησε το σχόλιό σου ακριβώς κάτω από την ανάρτηση. Τα προσωπικά σας στοιχεία είναι απολύτως ασφαλή στις Πυγολαμπίδες.

Νικήτριες διαγωνισμού

  1. Μαρία Χατζηαϊλατζίδου
  2. Σοφία