ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 2 τυχεροί θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την κινηματογραφική προβολή "Gods of Molenbeek" – Πυγολαμπίδες
Skip to content

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 2 τυχεροί θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την κινηματογραφική προβολή “Gods of Molenbeek”

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Δύο τυχεροί αναγνώστες των Πυγολαμπίδων θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την κινηματογραφική προβολή “Gods of Molenbeek” (3/03) που προβάλλεται στα πλαίσια της ζώνης προβολών Kids Love Cinema του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στο Ολύμπιον.

 

Λίγα λόγια για την ταινία

H συνοικία του Μόλενμπικ στις Βρυξέλλες θεωρείται προπύργιο των Τζιχαντιστών. Για τους 6χρονους Άτος και Αμίν, είναι απλά το σπίτι τους. Εκεί ακούνε τις αράχνες, ανακαλύπτουν μαύρες τρύπες και μαλώνουν για το ποιος θα οδηγήσει το μαγικό χαλί που θα τους ταξιδέψει στη γη των προγόνων τους. Ζουν στο ίδιο κτίριο, όμως προέρχονται από διαφορετικούς κόσμους. Ψάχνουν μαζί για απαντήσεις στα μεγάλα ερωτήματα. Ο Άτος θέλει κι αυτός έναν δικό του θεό, όπως έχει ο Αμίν τον Αλλάχ. Τα πράγματα περιπλέκονται όμως, όταν ο φίλος του, ο Φλο, του λέει πως όσοι πιστεύουν στον Θεό τους έχει στρίψει.

Περισσότερα για την κινηματογραφική προβολή μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

 

Για να συμμετέχεις στον διαγωνισμό άφησε το σχόλιό σου ακριβώς κάτω από την ανάρτηση. Τα προσωπικά σας στοιχεία είναι απολύτως ασφαλή στις Πυγολαμπίδες.

 

Οι νικήτριες του διαγωνισμού:

  1. Δήμητρα Ροΐδου
  2. Δέσποινα Χαλκίδου