ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 2 τυχεροί θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για τα ντοκιμαντέρ "Geert & Μο’s Bows" – Πυγολαμπίδες
Skip to content

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 2 τυχεροί θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για τα ντοκιμαντέρ “Geert & Μο’s Bows”

 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Δύο τυχεροί αναγνώστες των Πυγολαμπίδων θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για τη διπλή προβολή των ντοκιμαντέρ “Geert & Μο’s Bows” (στις 02/12), στα πλαίσια του “KinderDocs” στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.

 

Λίγα λόγια για τα ντοκιμαντέρ

Χριστουγεννιάτικη προβολή KinderDocs. Μία διπλή προβολή για δύο ταλαντούχα παιδιά. Τον Μο που στα 11 του γίνεται δημιουργός, κατασκευαστής και επιχειρηματίας χειροποίητων παπιγιόν στο Τενεσί. Σήμερα η εταιρεία του Μο’s Bows αξίζει 1,5 εκατ. δολάρια και ο ίδιος συγκαταλέγεται ανάμεσα στους 30 νέους με την μεγαλύτερη επιρροή για το 2017 σύμφωνα με το περιοδικό Time. Μαζί με τον Μο και η ιστορία του 13χρονου Geert από την Ολλανδία ενός ταλαντούχου εικαστικού καλλιτέχνη, ο οποίος ετοιμάζεται για την μεγάλη του έκθεση στο Stedelijk Μουσείο στο Άμστερνταμ ένα διεθνές μουσείο αφιερωμένο στη μοντέρνα, σύγχρονη τέχνη και το design.

Περισσότερα για τα ντοκιμαντέρ και το “KinderDocs” μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

 

Για να συμμετέχεις στον διαγωνισμό άφησε το σχόλιό σου ακριβώς κάτω από την ανάρτηση. Τα προσωπικά σας στοιχεία είναι απολύτως ασφαλή στις Πυγολαμπίδες.

 

Νικητές διαγωνισμού

Τσεκουράς Δημήτριος

Τσεκουρά Αδαμαντία