ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 2 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου "Ο Ασίμ και ο δράκος του βασιλιά" – Πυγολαμπίδες
Skip to content

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 2 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου “Ο Ασίμ και ο δράκος του βασιλιά”

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Δύο τυχεροί αναγνώστες των Πυγολαμπίδων θα κερδίσουν από ένα  βιβλίο “Ο Ασίμ και ο δράκος του βασιλιά“, της Κατερίνας Ζωντανού από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Πέρα μακριά, εκεί που ο ουρανός λυγίζει κι ακουμπά στη γη, ανάμεσα στην πολιτεία των παραμυθιών και την πολιτεία των ανθρώπων, ο Ασίμ συνεχίζει τη δουλειά των προγόνων του: το πρωί φροντίζει τα παραμύθια και το βραδάκι, καθισμένος στο σκαμνί του, τα αφηγείται στους ανθρώπους. Τι γίνεται όμως όταν ένας σκληρός βασιλιάς τού απαγορεύει να συνεχίσει αυτή τη δουλειά; Και τι γίνεται όταν ένας δράκος αληθινός έρχεται και θρονιάζεται έξω απ’ το παλάτι; Μπορούν ο βασιλιάς και ο δράκος του να ημερέψουν;

 

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Κατερίνα Ζωντανού γεννήθηκε το 1972 στην Κουκουνάρα Μεσσηνίας. Σπούδασε Φυσική στο Α.Π.Θ. Ζει στην Καλαμάτα και εργάζεται σε φροντιστήριο. Το 2016 κέρδισε το Βραβείο για πρωτοεμφανιζόμενο συγγραφέα από τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, για το βιβλίο της “Ομιλείτε πλουτωνικά¨”;

Από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ επίσης κυκλοφορούν: Human net, Ο πύργος της Λίζας, Γράμματα από τον Αϊ-Βασίλη, Σημαία στον ορίζοντα, Τα μαγικά της Κυριακής.

 

Εικονογράφηση: Σάντρα Ελευθερίου

Χρόνος έκδοσης: Μάρτιος 2019

Κατηγορία: Παιδικό

Σειρά: Εικονογραφημένα βιβλία

Ηλικία: Από 5 ετών

Εξώφυλλο: Σκληρό

Σχήμα: 21 x 28

Σελίδες: 48

Τιμή: 13,30 €)

 

Για να συμμετέχεις στον διαγωνισμό άφησε το σχόλιό σου ακριβώς κάτω από την ανάρτηση. Τα προσωπικά σας στοιχεία είναι απολύτως ασφαλή στις Πυγολαμπίδες.

 

Οι νικητές του διαγωνισμού:

  1. Δέσποινα Χατζεριάν
  2. Νικολέτα
διαφήμιση