ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 2 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου "Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ - Ύποπτο γάλα στο σούπερ μάρκετ" – Πυγολαμπίδες
Skip to content

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 2 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου «Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ – Ύποπτο γάλα στο σούπερ μάρκετ»

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Δύο τυχεροί αναγνώστες των Πυγολαμπίδων θα κερδίσουν από ένα  βιβλίο «Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ – Ύποπτο γάλα στο σούπερ μάρκετ»  από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Η καινούρια υπόθεση του Κλουζ έρχεται και τον βρίσκει μέσα στο σπίτι του: για την ακρίβεια, το μυστήριο είναι κρυμμένο μέσα σ’ ένα μπουκάλι γάλα – και ξέρουμε όλοι πόσο σημαντικό κι απαραίτητο είναι το γάλα για τον μικρό ντετέκτιβ. Μόνο που αυτή τη φορά το αγαπημένο του ρόφημα έχει… κάπως περίεργη γεύση! Για να διαλευκάνει το μυστήριο, ο Κλουζ θ’ αναγκαστεί να πάει από το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς του στην άλλη άκρη της πόλης. Και να ζητήσει τη βοήθεια της επιστήμης…

Μια αστυνομική σειρά για μικρούς αναγνώστες, με ήρωα ένα εννιάχρονο αγόρι που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους ήρωες των κλασικών αστυνομικών μυθιστορημάτων.

Η σειρά τιμήθηκε το 2006 με το βραβείο Hansjörg-Martin-Preis, το σημαντικότερο γερμανικό βραβείο για συγγραφείς παιδικών και νεανικών αστυνομικών βιβλίων.

Έχει μεταφραστεί σε 21 γλώσσες και  έχει πουλήσει πάνω από 2.000.000 αντίτυπα.

 

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Jurgen Banscherus (Γίργκεν Μπανσέρους) γεννήθηκε το 1949 στο Ρέµσαϊντ-Λένεπ. Σπούδασε ανθρωπιστικές και κοινωνικές επιστήμες στο Μίνστερ και στη Βόννη και στη συνέχεια εργάστηκε ως δημοσιογράφος, επιστημονικός συνεργάτης, ερευνητής, αναγνώστης, επιμελητής και καθηγητής στην επιμόρφωση ενηλίκων. Από το 1989 γράφει βιβλία και είναι µέλος της PEN. Τα βιβλία του για παιδιά και νέους έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 20 γλώσσες και η σειρά του Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ έχει πουλήσει πάνω από 1.500.000 αντίτυπα. Ζει µε την οικογένειά του στην περιοχή του Ρουρ. Το 2010 τιμήθηκε για το έργο του µε το βραβείο Annette-von-Droste-Hulshoff. Επισκεφθείτε το site του συγγραφέα: www.jbanscherus.de.vu.

 

 

Εικονογράφηση: Ραλφ Μπούτσκοβ

Μετάφραση: Μαρία Αγγελίδου

Κατηγορία: Λογοτεχνία για παιδιά

Σειρά: Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ

Ηλικία: από 8 ετών

Εξώφυλλο: Σκληρό

Σχήμα: 13 x 20

Σελίδες: 96

Τιμή: 8,80 €

Χρόνος έκδοσης: Απρίλιος 2019

Τίτλος πρωτοτύπου: Ein Fall für Kwiatkowski 27: Giftalarm im Supermarkt

 

Για να συμμετέχεις στον διαγωνισμό άφησε το σχόλιό σου ακριβώς κάτω από την ανάρτηση. Τα προσωπικά σας στοιχεία είναι απολύτως ασφαλή στις Πυγολαμπίδες.

Οι νικητές του διαγωνισμού:

  1. Γιώργος Τσιμπίνης
  2. Ευαγγελία Σαμαρ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄ά
διαφήμιση