ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 2 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου "Η γη μας έχει πυρετό" – Πυγολαμπίδες
Skip to content

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 2 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου “Η γη μας έχει πυρετό”

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Δύο τυχεροί αναγνώστες των Πυγολαμπίδων θα κερδίσουν από ένα  βιβλίο “Η γη μας έχει πυρετό” από τις εκδόσεις Γράφημα.

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ένα επείγον περιστατικό αναστατώνει μια συνηθισμένη μέρα το γαλαξιακό ιατρείο του γιατρού Ασθενίδη με τους καθόλου συνηθισμένους ασθενείς. Η Γη έχει πυρετό! Η ομάδα ΑΤΛΑΣ καλείται ν’ αναλάβει δράση. Παιδιά και πλανήτες συνεργάζονται ενώνοντας δύο κόσμους. Η πραγματικότητα μπλέκεται με τη φαντασία σ’ ένα μαγικό, περιπετειώδες ταξίδι με σκοπό τη σωτηρία της Γης.

Άραγε θα τα καταφέρουν;

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, όπου ζει και εργάζεται ως δασκάλα. Είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έχει πάρει Δίπλωμα διετούς μετεκπαίδευσης στη Γενική Αγωγή από το Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπαίδευσης «Δημήτρης Γληνός» του ίδιου πανεπιστημίου. Παρακολούθησε τα μαθήματα του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση στην Παραστασιολογία-Δραματολογία. Είναι μέλος της Ερευνητικής Ομάδας ATLAS από το 2007, συμμετέχει σε ελληνικά και διεθνή ερευνητικά προγράμματα για τη διδακτική των φυσικών επιστημών, ενώ εργασίες της έχουν παρουσιαστεί σε πανελλήνια και διεθνή συνέδρια και έχουν δημοσιευτεί σε συλλογικούς τόμους. Ασχολείται ερασιτεχνικά με το θέατρο για παιδιά, τη δημιουργική γραφή στο πλαίσιο της διδασκαλίας και της μάθησης και το θέατρο στην εκπαίδευση.

 

Συγγραφέας: Κορίνα Βογιατζή
Εικονογράφηση: Δωροθέα Λούκρη
Επιστημονική επιμέλεια: Φανή Σέρογλου
Κατηγορία: Φυσικές Επιστήμες
Ημερ. έκδοσης: Σεπτέμβριος 2018
Σελίδες: 64
Τιμ΄ή: 7 ευρώ
Για να συμμετέχεις στον διαγωνισμό άφησε το σχόλιό σου ακριβώς κάτω από την ανάρτηση. Τα προσωπικά σας στοιχεία είναι απολύτως ασφαλή στις Πυγολαμπίδες.

Οι νικήτριες του διαγωνισμού είναι οι:

  1. Κυριακή Ιντζεϊδου
  2. Παναγιώτα Κούτρα