ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 10 τυχεροί θα κερδίσουν από μία πρόσκληση για την online κινηματογραφική προβολή "Διαβατάρικα πουλιά" – Πυγολαμπίδες
Skip to content

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 10 τυχεροί θα κερδίσουν από μία πρόσκληση για την online κινηματογραφική προβολή “Διαβατάρικα πουλιά”

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Δέκα τυχεροί αναγνώστες των Πυγολαμπίδων θα κερδίσουν από μία πρόσκληση για την online κινηματογραφική προβολή  “Διαβατάρικα Πουλιά” (27 – 28/03) που προβάλλεται στα πλαίσια της ζώνης προβολών Kids Love Cinema του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στο online.filmfestival.gr.

 

Λίγα λόγια για την ταινία

Μια φορά γίνεσαι δέκα χρονών. Για τα γενέθλιά της, ο πατέρας της Κάθι της δίνει ένα ασυνήθιστο δώρο: ένα αυγό πάπιας. Ο πατέρας της την προειδοποιεί: τον πρώτο άνθρωπο που θα δει το παπάκι όταν γεννηθεί, θα νομίζει πως είναι η μαμά του. Ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, αυτό το πρόσωπο είναι η Μαργκό.

Ενώ η Κάθι είναι έτοιμη να αφήσει την Μαργκό να παίξει το ρόλο της μητέρας πάπιας, οι γονείς της έχουν διαφορετική άποψη: συγκλονισμένοι από την κατάσταση της κόρης τους (πάσχει από σοβαρή σωματική αναπηρία και είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι), δεν πιστεύουν ότι είναι ικανή να αναλάβει τη φροντίδα του. Απελπισμένη για να ζήσει επιτέλους μια φυσιολογική ζωή, η Μάργκο το σκάει με την Κάθι έτσι ώστε να μπορέσει να φροντίσει το παπάκι της μακριά από τους μεγάλους οι οποίοι προσπαθούν να την σταματήσουν από το να κάνει.

 

Περισσότερα για την κινηματογραφική προβολή μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

 

Για να συμμετέχεις στον διαγωνισμό άφησε το σχόλιό σου ακριβώς κάτω από την ανάρτηση. Τα προσωπικά σας στοιχεία είναι απολύτως ασφαλή στις Πυγολαμπίδες.

 

Οι νικήτριες του διαγωνισμού είναι οι:

  1. Αργυρώ Νεοκοσμίδου
  2. Αστερία Γέραλη
  3. Ξανθή Παπανικολάου
  4. Τουρλακιδου Μαρία
  5. Θεανώ Βαρβέλη
  6. Καρασαριδου Αναστασία
  7. Μίνα Γκρέκα
  8. Συρμά Γιώτα
  9. Ελένη
  10. Φένια