ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 1 τυχερος θα κερδίσει μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση "Η κυρία Σιντορέ και η γραμματική σαν παραμύθι" – Πυγολαμπίδες
Skip to content

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 1 τυχερος θα κερδίσει μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση “Η κυρία Σιντορέ και η γραμματική σαν παραμύθι”

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Ένας τυχερός αναγνώστης των Πυγολαμπίδων θα κερδίσει μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση (10/03) “Η κυρία Σιντορέ και η γραμματική σαν παραμύθι” από την ομάδα θεάτρου “Σιντορέ και Ντορεμί”, που παρουσιάζεται στο θέατρο Αυλαία.

Λίγα Λόγια για την παράσταση

Η κυρία Σιντορέ είναι μια δασκάλα που αγαπάει τη μουσική και τα παραμύθια. Ποτέ δε χάνει την ευκαιρία να διηγηθεί τις παράξενες ιστορίες της και να τραγουδήσει μαγνητίζοντας τα παιδιά με μελωδίες και παράξενους παραμυθένιους ήρωες βγαλμένους από τον κόσμο της γραμματικής. Η μάγισσα Χωρίστρα, η πριγκίπισσα Επιθετούλα, ο Έκτωρ Ενεστώτας είναι μόνο λίγοι από τους ήρωες που θα παρελάσουν στη σκηνή κάνοντας τη γραμματική να μοιάζει με παιχνίδι.

Περισσότερα για την παράσταση μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Για να συμμετέχεις στον διαγωνισμό άφησε το σχόλιό σου ακριβώς κάτω από την ανάρτηση. Τα προσωπικά σας στοιχεία είναι απολύτως ασφαλή στις Πυγολαμπίδες.

 Νικήτρια διαγωνισμού

  1. Κατερίνα Παπαδοπούλου