ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 1 τυχερός θα κερδίσει μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση "Ένα Βήμα τη Φορά" – Πυγολαμπίδες
Skip to content

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 1 τυχερός θα κερδίσει μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση “Ένα Βήμα τη Φορά”

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Ένας τυχερός αναγνώστης των Πυγολαμπίδων θα κερδίσει μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση “Ένα βήμα τη φορά” (16/11), της Μαρίας Στεφάνου που παρουσιάζεται στο θέατρο Αθήναιον.

 

Λίγα λόγια για την παράσταση

To μουσικό παραμύθι είναι το “περπάτημα” ενός κοριτσιού προς την ενηλικίωση και την αγάπη εαυτού, μέσα από το δρόμο των συναισθημάτων, τον φόβο, τον θυμό, τη ζήλια, τον ανταγωνισμό, τα πρέπει, το θέλω, το μου αρέσει, την ευθύνη της. Ένα τρυφερό, μοντέρνο και άκρως επίκαιρο musical για τη ζωή και τις μεγάλες, άλλα τόσο απλές αλήθειες της διαδρομής μας προς εμάς.

Ο “δρόμος” των ανθρώπων έχει μετατραπεί σε αγώνα και το φαβορί της κούρσας, η μικρή Ερμιόνη, προσπαθώντας να βγει πρώτη, σκοντάφτει, χάνει την πρωτιά και τη γη κάτω απ’ τα πόδια της. Μένει μόνη. Στο δρόμο της εμφανίζεται ένας “περαστικός”, απ’ αυτούς που όλοι έχουμε ανάγκη όταν σκοντάφτουμε. Την πιάνει απ’ το χέρι και περπατάει πλάι της, μαθαίνοντας της ό,τι χρειάζεται για να σταθεί πρώτη φορά στα πόδια της.

 

Διαβάστε περισσότερα για την παράσταση “Ένα βήμα τη φορά” .

 

Για να συμμετέχεις στον διαγωνισμό άφησε το σχόλιό σου ακριβώς κάτω από την ανάρτηση. Τα προσωπικά σας στοιχεία είναι απολύτως ασφαλή στις Πυγολαμπίδες.

 

Η νικήτρια του διαγωνισμού είναι η:

  1. Κωνσταντίνα Βουτσά

 

διαφήμιση