Επιβεβαιώθηκε η εγγραφή σου στο newsletter των Πυγολαμπίδων – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Ένας μικρός, σύντομος και προσωπικός αποχωρισμός ως τον Σεπτέμβριο

Γράφει η Ιωάννα Σεραφειμίδου, Δημιουργός των Πυγολαμπίδων

 

Γεια σου! Μόλις έκανες εγγραφή στο newsletter μας, μα εμείς είχαμε πάρει ήδη την απόφαση να κάνουμε διακοπές φέτος αλλά και να κλείσουμε έναν μικρό κύκλο. Πέρασαν 13 χρόνια από τότε που ξεκίνησαν το ταξίδι τους οι Πυγολαμπίδες και κάνουμε έναν μικρό απολογισμό. Ανοίγουμε όμως και έναν διάλογο, διάβασε λίγο πιο κάτω…

 

“Είμαι η Ιωάννα και μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να νιώθω για τα τελευταία 13 χρόνια που μεγάλωσα pixel pixel τις Πυγολαμπίδες / www.pigolampides.gr μου.

Μεγάλη χαρά για τις ατελείωτες δημιουργικές στιγμές που μου χάρισε, για τους συνεργάτες που έγιναν φίλοι, για τις εκδηλώσεις που έγιναν εμπειρίες.
Μεγάλη χαρά και για τις family friendly κουκίδες που μπήκαν στον χάρτη της Θεσσαλονίκης. Και ας μη γελιόμαστε!
Αγάπησα πολύ αυτό που έκανα. Μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι δίπλα στο παιδί μου, μέσα στην οικογένειά μου, που ήθελα περισσότερο από οτιδήποτε.
Σε έναν κόσμο που οι περισσότεροι άνθρωποι έβλεπαν το μαύρο, εγώ κατάφερνα να βλέπω το φως εξαιτίας του περιβάλλοντός μου: τέχνες, βιβλία, φύση, πολιτισμός, συνέργειες, γιορτές, παιδιά.
Όσοι και όσες ζουν ανάμεσα σε αυτές τις ποιότητες κερδίζουν χρόνια ζωής. Και είμαι πολύ τυχερή που μου χαρίστηκε αυτή η ζωή.
Μετά από τόσα χρόνια, νιώθω (ίσως για πρώτη φορά, καθώς τα βλέπω από απόσταση) την περηφάνια και τη χαρά πως δημιούργησα από το μηδέν ένα Brand δυνατό, σταθερό στις αξίες του, με κουλτούρα και με σεβασμό στους αναγνώστες και στις αναγνώστριές του.
Δεν είχα στην αρχή πολλές γνώσεις, είχα κυρίως πάθος και αγάπη. Έμαθα από τότε πολλά, αλλά με τον δύσκολο τρόπο και μόνη μου. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
Και κάπως έτσι κλείνουν κάποιοι κύκλοι. Γιατί αλλάζω, γιατί θέλω να κάνω χώρο για νέα πράγματα, γιατί η καρδιά μου χτυπάει δυνατά και θέλει να μετακινείται.
Βέβαια, οι κύκλοι κλείνουν μα οι Πυγολαμπίδες όχι. Οι Πυγολαμπίδες θα είναι δραστήριες και στις επάλξεις έως και τον Αύγουστο (με τη μορφή που όλοι και όλες ξέρουμε) και στη συνέχεια, από τον Σεπτέμβριο, θα ανοίξουν τον διάλογο. Μαζί σου.
Θα ήταν πολύ εύκολο να πάρω την απόφαση να μπει ένα τέλος στο όλο εγχείρημα, και βασανίστηκα πολύ για να μην το κάνω, μα νιώθω πλέον πως οι Πυγολαμπίδες είναι ένα δημιούργημα των ανθρώπων που τις διαβάζουν και τις αγαπούν και έτσι θα ήταν μάλλον εγωιστικό να μην σε ακούσω, αν έχεις κάτι να μου πεις.
Οι Πυγολαμπίδες θέλουν και αυτές να αλλάξουν. Θέλουν να εξελιχθούν. Και έτσι, θα ακούσουν κάθε γνώμη που μπορεί να έχεις για αυτές, κάθε δημιουργική πρόταση, κάθε φρέσκια ιδέα για εξέλιξη.
Ιδέες υπάρχουν βέβαια ήδη πολλές, κι έτσι είναι αλήθεια πως το βασικό που επιθυμούν είναι οι πρωτοβουλίες και οι συνέργειες. Μα ας μείνουμε και εγώ και εσύ ανοιχτοί σε ό,τι μπορεί να φέρει η έμπνευση.
Μπορείς από τώρα να μου στείλεις τις σκέψεις σου στο παρακάτω λινκ, πόση χαρά θα πάρω!
Μα επειδή αποφάσισα για φέτος το καλοκαίρι να κάνω διακοπές διαρκείας, θα αφήσω τις σκέψεις σου να κολυμπήσουν και αυτές, στο πίσω μέρος του μυαλού μου, και θα τις συζητήσουμε ξανά από κοντά ή διαδικτυακά τον Σεπτέμβριο.

Ως τότε, κράτησε επαφή μαζί μας, διαβάζοντας μερικά από τα πιο αγαπημένα και ενδιαφέροντα άρθρα! Μην ξεχάσεις να ακολουθήσεις τις Πυγολαμπίδες στο Facebook  και στο Instagram

διαφήμιση