Βιβλιοδετείο – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Βιβλιοδετείο

Το καλλιτεχνικό βιβλιοδετείο είναι ένα οικογενειακό εργαστήριο που βρίσκεται  στα λαδάδικα στη Θεσσαλονίκη από το 1951. Παρέχει εξατομικευμένη εξυπηρέτηση από την αρχή μέχρι το τέλος, είτε πρόκειται για ένα ή περισσότερα βιβλία.

Η οικογενειακή ομάδα του βιβλιοδετείου είναι αφοσιωμένη στην παροχή προσαρμοσμένων και εντελώς προσωπικών προϊόντων αλλά και στη διατήρηση των υψηλότερων προτύπων της βιβλιοδεσίας.

Χρησιμοποιώντας παραδοσιακές τεχνικές,  προσαρμοσμένες στην σύγχρονη πραγματικότητα της ζωής, το βιβλιοδετείο στοχεύει στην υψηλή ποιότητα των εργασιών, και χαρακτηρίζεται από συνέπεια και αξιοπιστία στις ειδικές απαιτήσεις των πελατών του.

Δράσεις:

Παρέχονται εργαστήρια βιβλιοδεσίας για παιδιά και ενήλικες σε τακτά χρονικά διαστήματα. Οι δυο γάτοι, η Τέλα και Σπάγγος, προσεγγίζουν με ευαισθησία τα παιδιά και τα φέρνουν σε επαφή με την κατασκευή ενός βιβλίου μέσα από παιχνίδι και θεατρικότητα. Οι ενήλικες χρησιμοποιώντας παραδοσιακές τεχνικές, γνωρίζουν τα διάφορα είδη βιβλιοδεσίας και με ποιο τρόπο μπορούν να τα προσαρμόσουν στην καθημερινή τους ζωή.

 

 

 

Προϊόντα:

Βιβλιοδεσίες πανόδετες, δερματόδετες, με χρυσοτυπία ή βαθυτυπία, βιβλιοδεσίες καλλιτεχνικές, άλμπουμ φωτογραφιών, κουτιά, θήκες cd ή dvd, μενού, κιτ βιβλιοδεσίας, κούκλες, παιχνίδια πάνινα ή επιτραπέζια ή diy, προσκλητήρια και μπομπονιέρες για γάμο ή βάπτιση.

 

 

 

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

Βιβλιοδετείο

καλλιτεχνικό βιβλιοδετείο

Ναυμαχίας Έλλης 4, Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 531902

Email: info@bibliodeteio.gr

Links: Website, Website, Website

Προβολή στους Χάρτες Google

2ος όροφος

Τι υπάρχει κοντά