Σκοινί Κορδόνι – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Σκοινί Κορδόνι

 

Η ομάδα θεάτρου για παιδιά ‘Σκοινί-Κορδόνι’, το σκέλος των NOVAN Theater Group για τους μικρούς φίλους, δραστηριοποιείται στο χώρο του παιδικού θεάματος, της δημιουργίας εκπαιδευτικών προγραμμάτων και της εμψύχωσης παιδικών και εφηβικών ομάδων θεάτρου από το 2006. Έως τώρα έχει παρουσιάσει πάνω από 8 θεατρικές παραγωγές και πολλές δράσεις για παιδιά. Η ομάδα έγινε ευρέως γνωστή από τα παραμύθια του “Ποιητιτή”, που επισκέφθηκαν μέσα στα τελευταία χρόνια σχολεία, διοργανώσεις, θεματικά πάρκα, βιβλιοθήκες, παιδότοπους, πολυχώρους, πάρτι και πόσα άλλα μέρη. Από την ίδια ομάδα ξεπήδησαν οι “Μπέμπηδες των Χριστουγέννων”, η “Αγλαΐτσα και τα τρία φανάριᨔ και άλλοι πρωτότυποι ήρωες, που τα παιδιά, οι γονείς κι οι εκπαιδευτικοί αγάπησαν! Το ‘Σκοινί-Κορδόνι’ τιμήθηκε με το 1ο βραβείο στην 81η ΔΕΘ για τον παιδαγωγικό και ψυχαγωγικό του χαρακτήρα.

 

Για τη σαιζόν 2018-2019 η ομάδα θέλει να συστήσει στα παιδιά έναν αλλιώτικο ‘’Super-ήρωα’’… τη γιαγιά Φωφώ, ενώ ετοιμάζει πυρετωδώς τη νέα της χριστουγεννιάτικη παράσταση ‘’Η Μάγια των Χριστουγέννων’’. Για δεύτερη χρονιά ανακοινώνει τη δημιουργία ομάδων θεάτρου για παιδιά και εφήβους από 4-16 ετών, που θα πραγματοποιούνται στον ειδικά διαμορφωμένο Xώρο των NOVAN κάθε Σάββατο. Το ‘Σκοινί-Κορδόνι’ φροντίζει οι παραστάσεις του να ταξιδεύουν, να μπορούν επισκεφθούν τα παιδιά, όπου κι αν βρίσκονται! Με έξυπνα σκηνικά και κοστούμια, ιδιαίτερη αγάπη για τους ηθοποιούς και τις δυνατότητές τους, πάντα χρησιμοποιώντας στοιχεία διάδρασης με τα παιδιά, μουσικά όργανα και ζωντανό τραγούδι η ομάδα το έχει πάρει ‘Σκοινί-Κορδονί’ να διαλαλήσει την ανάγκη για καλοσύνη, για ευγένεια, για θάρρος και πίστη στο όνειρο.

Υπεύθυνη επικοινωνίας και καλλιτεχνικών δράσεων: Λένα Πετροπούλου – Τ 6936519383

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

Σκοινί Κορδόνι

Ομάδα παιδικού θεάτρου και εκπαιδευτικών προγραμμάτων

Πτολεμαίων 29β, 54630, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 6936519383

Email: skoinikordoni@hotmail.com

Links: Website, Facebook, Website

Προβολή στους Χάρτες Google

Πρόσβαση από ανατολικά ή δυτικά με όσα λεωφορεία κάνουν στάση στην Αντιγονιδών (Εγνατία, οδός Αντιγονιδών) – ενδεικτικά: 2, 8, 10, 14, 15, 27, 31, 58, Χ1.
5ος όροφος (εντός στοάς)
άνετη πρόσβαση σε καρότσια
χώρος αναμονής για γονείς

Τι υπάρχει κοντά