Ροδάνι – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Ροδάνι

Το Ροδάνι είναι ένα ηλιόλουστο και άνετο εργαστήρι τέχνης για το παιδί και την οικογένεια. Ο σχεδιασμός και η οργάνωση του χώρου εμπνέονται από την παιδαγωγική αξία των Τεχνών στην Εκπαίδευση του μικρού ανθρώπου και διεκδικούν την ποιοτική συνύπαρξη της οικογένειας, το ελεύθερο παιχνίδι και την έκφραση της ξεχωριστής προσωπικότητας του κάθε παιδιού μέσα από τον πλούτο των εκφραστικών μέσων που μπορούν να προσφέρουν οι τέχνες.

Τη φετινή χρονιά το Ροδάνι λειτουργεί ως χώρος υποδοχής νέων γονέων μαζί με τα βρέφη και τα μικρά παιδιά τους, προκειμένου, μέσω της αλληλεπίδρασης με άλλα πρόσωπα πέραν της οικογένειας, να γίνει ανταλλαγή πληροφοριών και γνώσεων, και να δημιουργηθούν καινούργιες εμπειρίες σε έναν νέο χώρο εκτός του σπιτιού· εμπειρίες χρήσιμες για την κοινωνικοποίηση των παιδιών με τη συναισθηματική ασφάλεια της παρουσίας του γονέα στο πλάι του. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην προσωπικότητα του κάθε παιδιού, όπως αυτή διαμορφώνει και διαμορφώνεται μέσα στη σχέση του με τους σημαντικούς άλλους.

 

«Κάθε συμπεριφορά του παιδιού είναι γλώσσα που χρειάζεται να αποκωδικοποιηθεί»
FrancoiseDolto

 

Τα προγράμματα προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας περιλαμβάνουν απογευματινά εργαστήρια τα οποία συνθέτουν τις τέχνες τους θεάτρου, του χορού και της μουσικής και της αισθητικής αγωγής σε δημιουργικούς κύκλους.

Το Ροδάνι αναλαμβάνει να κάνει το πάρτυ των γενεθλίων σου αξέχαστο! Πώς; Μα φυσικά με πολύ, πολύ παιχνίδι, θέατρο, μουσική, χορό και κουκλοθέατρο!

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

Ροδάνι

Kαλλιτεχνικό εργαστήρι για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας

Ιερέως Παναγιώτη Καρατάσιου 6, Χαριλάου, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 6937 111701, 2314004884

Email: rodani.texnis@gmail.com

Links: facebook

Προβολή στους Χάρτες Google

Λεωφορεία: 11 (Στάση Αγία Κυριακή) & 10 (Στάση Γήπεδο Άρη)
Δυνατότητα παραμονής των γονέων/συνοδών για καφέ σε άνετο και ευχάριστο περιβάλλον.

Τι υπάρχει κοντά