Πάρκο Δεινοσαύρων – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Πάρκο Δεινοσαύρων

Πάρκο Δεινοσαύρων  – Μουσείο ανθρωπίνου Σώματος  –  Αρχαιοελληνικό Αγρόκτημα – Λαβύρινθος Μυθολογίας – Μουσείο Παραδοσιακού Παιχνιδιού.

Ο πολυχώρος «NOUVELLE» είναι ένα Πρότυπο Εκπαιδευτικό Κέντρο με βασικό στόχο να προάγει τις τέχνες, τα γράμματα, τον αθλητισμό και τον Πολιτισμό.

Το μοναδικό Περιβαλλοντικό Πάρκο Δεινοσαύρων και οι πρωτότυπες Εκπαιδευτικές Θεματικές Εκθέσεις ψυχαγωγούν και  βελτιώνουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις ικανότητές των παιδιών αλλά και των ενηλίκων που θα τα επισκεφτούν. Είναι προτεινόμενες από το Υπουργείο Παιδείας για σχολική επίσκεψη.

Στον Πολυχώρο υπάρχει:

  • Παιδότοπος
  • Ξενοδοχείο
  • Αθλητικό κέντρο

Ωράριο Λειτουργίας

Για το κοινό  οι θεματικές εκθέσεις λειτουργούν κάθε Σάββατο Κυριακή και αργίες από τις 11.00 το πρωί έως τις 15.00 το απόγευμα. Οι ξεναγήσεις πραγματοποιούνται από παλαιοντολόγους ανά 1 ώρα.

Οι επισκέψεις από συλλόγους και σχολεία πραγματοποιούνται καθ όλη την διάρκεια της εβδομάδας κατόπιν τηλεφωνικής κράτησης (09.00-14.00).

Το ωράριο λειτουργίας μεταβάλλεται αναλόγως της εποχής και των καιρικών συνθηκών.

Συνίσταται η επικοινωνία πριν την επίσκεψη σας.

Για το ωράριο λειτουργίας και οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε στο 2310686544 ή στην ιστοσελίδα www.parkodeinosauron.gr

διαφήμιση

Κύκλοι δραστηριοτήτων

Το μοναδικό Περιβαλλοντικό Πάρκο Δεινοσαύρων και οι υπόλοιπες πρωτότυπες Εκπαιδευτικές Θεματικές Εκθέσεις ψυχαγωγούν και  βελτιώνουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις ικανότητές των παιδιών αλλά και των ενηλίκων που θα τα επισκεφτούν.

Στο πάρκο λειτουργεί για 10η χρονιά Summer City Camp / Ημερήσια κατασκήνωση, με σύγχρονες προδιαγραφές λειτουργίας και ασφάλειας.
Στόχος του Paradise Summer Camp είναι η πνευματική, φυσική, κοινωνική και ψυχική ανάπτυξη των παιδιών μέσα από βιωματικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες, αθλήματα, ομαδικό παιχνίδι και συμβίωση.

Πληροφορίες χώρου

Πάρκο Δεινοσαύρων

Θεματικές Εκπαιδευτικές Εκθέσεις

7ο χιλ. Θεσ/νίκης – Ωραικάστρου, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 686544, 6976432675

Email: info@parkodeinosauron.gr

Links: Website, Website

Προβολή στους Χάρτες Google

Η πρόσβαση με λεωφορείο Αρ. 56 από το κέντρο της Θεσσαλονίκης γίνεται με αφετηρία  τον Ο.Σ.Ε. (Σταθμό των τρένων). Σε 20′ φτάνει κανείς στην στάση LIDL που βρίσκεται στην είσοδο του Πολυχώρου.

Τι υπάρχει κοντά