Παραμυθούπολη – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Παραμυθούπολη

paramythoupoli

Η Παραμυθούπολη είναι ένα παιδικό βιβλιοπωλείο που αποτελεί προορισμό για τις οικογένειες που επιθυμούν να ξεφεύγουν από τα δυνατά φώτα της πόλης και τον έντονο ’θόρυβο’ μιας ξέφρενης καθημερινότητας χωρίς διαλείμματα και χωρίς φαντασία.

Η Παραμυθούπολη διαβάζει, ψάχνει, επιλέγει και προτείνει βιβλία, ανθρώπους και ιδέες. Τα τελευταία 5 χρόνια αποτελεί παράλληλα και εστία δημιουργικών  δράσεων. Ένα περιβάλλον ελεύθερης διάδρασης, συζήτησης και παιχνιδιού, όπου τα παιδιά διευρύνουν τη φαντασία, τις γνώσεις και την ευρηματικότητά τους. Πραγματοποιεί συχνά εκδηλώσεις για παιδιά, φιλοξενεί συγγραφείς και  διάφορες καλλιτεχνικές ομάδες, ενώ παράλληλα τρέχει μια σειρά δημιουργικών εργαστηρίων για παιδιά σε εβδομαδιαία βάση.

διαφήμιση

Τρέχουσες εκδηλώσεις

Ο Λάρι κάνει μια μεγάλη βόλτα στο δάσος. Εκεί μας γνωρίζει τους φίλους του, παίζουμε μαζί τους με μουσική και κουκλοθέατρο. Για όσους νομίζουν ότι τα λιοντάρια είναι τρομακτικά και φοβερά ο Λάρι είναι εδώ για να μας δείξει πως μπορεί να γίνει φίλος μας.

Κύκλοι δραστηριοτήτων

Τα εργαστήρια για παιδιά στην «Παραμυθούπολη» επιλέγονται πάντοτε με ιδιαίτερη προσοχή και με στόχο να προσφέρουν φρέσκα ερεθίσματα, διαφορετικές προσεγγίσεις και στιγμές χαράς και ελευθερίας.

Τα εργαστήρια για παιδιά στην «Παραμυθούπολη» επιλέγονται πάντοτε με ιδιαίτερη προσοχή και με στόχο να προσφέρουν φρέσκα ερεθίσματα, διαφορετικές προσεγγίσεις και στιγμές χαράς και ελευθερίας.

Τα εργαστήρια για παιδιά στην Παραμυθούπολη επιλέγονται πάντοτε με ιδιαίτερη προσοχή και με στόχο να προσφέρουν φρέσκα ερεθίσματα, διαφορετικές προσεγγίσεις και στιγμές χαράς και ελευθερίας.

Πληροφορίες χώρου

Παραμυθούπολη

Παιδικό βιβλιοπωλείο και χώρος δημιουργικών και εκπαιδευτικών δράσεων

Καβάφη 12, Ευκαρπία, 56429, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 690314

Email: paramythupoli@gmail.com

Links: Facebook

Προβολή στους Χάρτες Google

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ:
Νο38 από Τ.Σ. Ν.Σ.Σταθμός - Στάση: Παλαιών Πατρών Γερμανού.
Νο 28Β από Τ.Σ. Πανεπιστήμια - Στάση: Carrefour Ευκαρπίας (τέρμα διαδρομής).

PARKING:
ο δρόμος (και όλοι οι παράλληλοι) επιτρέπει το παρκάρισμα και στο τέλος αυτού (σε απόσταση 200μ.), υπάρχει αλάνα

ΧΡΗΣΙΜΑ:
Ο χώρος διαθέτει εσωτερικά σαλονάκι, επισκέψιμο μόνο σε ώρες που δεν πραγματοποιούνται εργαστήρια.
Εξωτερικά, υπάρχει φαρδύ πεζοδρόμιο με παγκάκι, ενώ η πίσω αυλή χρησιμοποιείται ως χώρος αναμονής,
αλλά και φιλοξενίας εκδηλώσεων. Σε πολύ κοντινή απόσταση υπάρχουν καφέ και αναψυκτήριο.

Τι υπάρχει κοντά