Παρ.Ωδεία – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Παρ.Ωδεία

Η ομάδα αφήγησης «Παρ.Ωδεία» δημιουργεί  παιδικές  αφηγηματικές  παραστάσεις  από το 2016. Με κόκκινη κλωστή δένουν τα  λαϊκά παραμύθια από την  προφορική μας παράδοση, τη μουσική, τα τραγούδια και συνδυάζουν διαδραστικά  παιχνίδια με στόχο την ψυχαγωγία, την γνωριμία των λαϊκών παραμυθιών  και μουσικών ερεθισμάτων  στα παιδιά.

Και το κουβάρι ξετυλίγεται ……Σσσ!!! Το παραμύθι αρχίζει……

 

Λίγα λόγια για την ομάδα

Η Ελένη  Μπασδάρα αφηγείται  παραμύθια τα τελευταία δυο χρόνια σε σχολεία, βιβλιοθήκες, πολυχώρους τέχνης κ.α.  Υλοποιεί  και οργανώνει εκπαιδευτικά  προγράμματα σε βιβλιοθήκες, σχολεία και στο Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Ομίλου Φίλων Αφήγησης. Συμμετέχει στις ανθολογίες παραμυθιών από τις εκδόσεις  Συμπαντικές διαδρομές.

Ο Μάνος Μυριαγκός σπούδασε κλασσική κιθάρα στο Κρατικό ωδείο Θεσσαλονίκης. ΄Εκτοτε παραδίδει μαθήματα κιθάρας. Το 2013 παίρνει στα χέρια του το hang drum και ξεκινάει ένα ταξίδι αυτοσχεδιασμού και εσωτερικότητας. Συνεργάστηκε  σε θεατρικές παιδικές παραστάσεις, όπως  « η τρικυμία του Σαίξπηρ».   Τα τελευταία χρόνια  ακολουθεί το δρόμο των παραμυθιών.

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

Παρ.Ωδεία

Ομάδα αφήγησης

Δε διαθέτει σταθερή διεύθυνση, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 6973 531664

Email: parodeia@yahoo.com

Links: Facebook