Ωδείο Μουσικό Κολλέγιο – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Ωδείο Μουσικό Κολλέγιο

Το Ωδείο Μουσικό Κολλέγιο,  με τριακονταετή εμπειρία στο χώρο της μουσικής, καταρτισμένο από ταλαντούχους και πολυβραβευμένους μουσικούς, είναι πρωτοπόρος στον τομέα της μουσικοπαιδαγωγικής εκπαίδευσης, καθώς ήταν το πρώτο που έφερε το εκπαιδευτικό αυτό σύστημα στην Ελλάδα.

 

Λειτουργούν τμήματα Μουσικοπαιδαγωγικής για βρέφη και παιδιά νηπιακής, προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας, από 4,5 μηνών έως 6 ετών, τα οποία προσφέρουν μουσική εκπαίδευση αναπτύσσοντας μουσικές- κι όχι μόνο- δεξιότητες, διεγείρουν τη φαντασία και ενισχύουν την αυτοέκφραση τους μέσα από ένα συλλογικό πνεύμα συνεργασίας.

Το τμήμα Μουσικής-Ζωγραφικής για παιδιά δημοτικού και άνω γίνεται συνδυασμός των δύο μεγάλων τεχνών, που βοηθάει τη γνωστική, ψυχολογική και δημιουργική εξέλιξη. Τα παιδιά μαθαίνουν να ζωγραφίζουν ενώ παράλληλα ακούν μουσικές όλων των εποχών απ’ όλο τον κόσμο.

Στο Ωδείο λειτουργούν τμήματα όλων των οργάνων για παιδιά και ενήλικες.

 

Το ωδείο Μουσικό Κολλέγιο ιδρύθηκε το 1990 από τρεις έμπειρους και καταξιωμένους μουσικούς: τον μαέστρο και συνθέτη Άλκη Μπαλτά, τη μουσικοπαιδαγωγό Παυλίνα Λιάτσου και τον καθηγητή Θεωρητικών και αρχιμουσικό Γιάννη Μπαρούτα.

διαφήμιση

Κύκλοι δραστηριοτήτων

Στο Ωδείο Μουσικό Κολλέγιο λειτουργούν τμήματα Μουσικοπαιδαγωγικής, τμήμα Μουσικής-Ζωγραφικής και τμήματα εκμάθησης όλων των οργάνων από Οκτώβριο έως Μάιο.

Πληροφορίες χώρου

Ωδείο Μουσικό Κολλέγιο

Βασ. Όλγας 116 & Π. Συνδίκα 8, 54643, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 830205, 2310 817373

Email: info@mkth.gr

Links: Website

Προβολή στους Χάρτες Google

Είσοδος από Π. Συνδίκα
Διατίθεται χώρος αναμονής για γονείς.
Εξυπηρετούν τα λεωφορεία που περνούν από τη λεωφόρο Βασ. Όλγας και την παραλιακή οδό Μ. Αλεξάνδρου (Λεωφορεία 3Κ,5,6,7 ).

Τι υπάρχει κοντά