Ο κύκλος της Μελπομένης – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Ο κύκλος της Μελπομένης

Το εργαστήρι θεάτρου «Ο κύκλος της Μελπομένης» δημιουργήθηκε τον Μάρτιο του 2017 στη Θεσσαλονίκη και αποτελεί έναν νέο σταθμό στη θεατρική διαδρομή της ηθοποιού Αννέτας Κορτσαρίδου.

Μετά από μια πολυποίκιλη καριέρα στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, η Αννέτα πήρε την απόφαση να παίξει έναν από τους πιο απαιτητικούς ρόλους στη ζωή της, αυτόν της δασκάλας. Σε έναν καλαίσθητο χώρο φτιαγμένο με μεράκι, η Αννέτα μοιράζεται τη γνώση, την εμπειρία και πάνω από όλα τη βαθιά αγάπη της για το θέατρο με όλους όσοι αναζητούν να έρθουν σε επαφή με τον εαυτό τους και τους άλλους μέσα από «μεγάλα» κείμενα της ελληνικής και παγκόσμιας λογοτεχνίας. Αξιοποιώντας τη δύναμη του θεάτρου που λέγεται κείμενο, όραμα της Αννέτας και στόχος του εργαστηρίου είναι οι διδασκόμενοι να κατακτήσουν την προσωπική σύνδεση με το λογοτεχνικό/θεατρικό κείμενο και τους χαρακτήρες και να καταφέρουν να πουν μέσα από τα λόγια ενός άλλου τη δική τους ιστορία, προσπαθώντας ταυτόχρονα να εκπληρώσουν την ανάγκη τους για προσωπική έκφραση.

διαφήμιση

Κύκλοι δραστηριοτήτων

Μετά από μια απαιτητική χρονιά, το Εργαστήρι Θεάτρου «Ο Κύκλος της Μελπομένης» και η ηθοποιός Αννέτα Κορτσαρίδου ετοιμάζονται να υποδεχθούν για τέταρτη χρονιά τους μαθητές για να προσφέρουν το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί κανείς να δώσει αυτή τη στιγμή. Το δώρο της συνεργασίας και της προσωπικής επαφής μέσω της θεατρικής τέχνης.

Πληροφορίες χώρου

Ο κύκλος της Μελπομένης

Το εργαστήρι θεάτρου της ηθοποιού Αννέτας Κορτσαρίδου για παιδιά, εφήβους και ενήλικες

Κίμωνος Βόγα 69 & Κριεζώτου, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 860 004

Email: info@melpomenicircle.gr, kortsaridou@gmail.com

Links: Website, Facebook, Instagram

Προβολή στους Χάρτες Google

Υπάρχει χώρος αναμονής για τους γονείς.
Λεωφορεία που εξυπηρετούν: 5 και 6

Τι υπάρχει κοντά