Κήπος – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Κήπος

Ένας φιλόξενος χώρος σεμιναρίων και εργαστηρίων δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά και ενήλικες, εκδηλώσεις, co-working space.

 

Ο «Κήπος» είναι ένας χώρος δημιουργικής έκφρασης και απασχόλησης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Από το 2014, διοργανώνει σεμινάρια κι εργαστήρια για παιδιά και μεγάλους με τρόπο βιωματικό, κατανοητό και μακριά απ’ τα κλασικά εκπαιδευτικά στερεότυπα. Στόχος των σεμιναρίων, είναι η αλληλεπίδραση μαθητή και δασκάλου και η δημιουργία μιας κοινότητας μάθησης και πολιτισμού.

Στον «Κήπο», όλοι βρίσκουν αυτό που τους ταιριάζει ανάμεσα σε δεκάδες θεματικές για παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Τα σεμινάρια δημιουργικής γραφής, ιστορίας, ψυχολογίας, κινηματογράφου, η μουσικοκινητική για βρέφη και νήπια, τα εργαστήρια ψηφιδωτού και χαρακτικής, ορθοφωνίας, σπικάζ, εφηβικού θεάτρου κι αφήγησης παραμυθιού, είναι κάποιες από τις τρέχουσες θεματικές του «Κήπου».

 

 

 

Η νέα χρονιά βρίσκει τον Κήπο σε καινούρια διεύθυνση στη φιλόξενη οδό Γλάδστωνος.

Επισκεφτείτε τον!

διαφήμιση

Κύκλοι δραστηριοτήτων

Ο Κήπος δίνει την ευκαιρία σε παιδιά και εφήβους να ανακαλύψουν τις κλίσεις και τα ενδιαφέροντά τους μέσα από μια νέα σειρά εργαστηρίων που απευθύνονται αποκλειστικά σε αυτές τις ηλικίες.

Ο Κήπος δίνει την ευκαιρία σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες να ανακαλύψουν τις κλίσεις και τα ενδιαφέροντά τους μέσα από μια νέα σειρά εργαστηρίων που απευθύνονται αποκλειστικά σε αυτές τις ηλικίες.

Πληροφορίες χώρου

Κήπος

Γλάδστωνος 9, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2313078962 (10:00 - 22:00)

Email: info@kipos-seminaria.gr

Links: Website, Facebook, Twitter

Προβολή στους Χάρτες Google

Τι υπάρχει κοντά