Ιχθύς στη Euromedica - Αρωγή – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Ιχθύς στη Euromedica – Αρωγή

Aqua Yoga για Εγκύους, Βρεφική Κολύμβηση, Ακαδημίες Κολύμβησης για παιδιά 4 ετών και άνω, Προαγωνιστική – Αγωνιστική Κολύμβηση, Προγράμματα Κολύμβησης για Ενήλικες (Aqua Functional, Aqua Aerobic, Ελεύθερη κολύμβηση, Εκμάθηση κολύμβησης).

Η ομάδα κολύμβησης Ιχθύς ιδρύθηκε με πολλή αγάπη το Σεπτέμβριο του 2011, από το Νικόλα Χατζηγιακουμή (ένας από τους ελάχιστους και πιο έμπειρους εκπαιδευτές βρεφικής και νηπιακής κολύμβησης στην Ελλάδα) και τη Χριστίνα Χρυσοχοΐδου-Χατζηγιακουμή, οι οποίοι, γονείς και οι ίδιοι, αποφάσισαν να αφιερώσουν τη ζωή τους στο πιο οργανωμένο πρόγραμμα κολύμβησης στην Ελλάδα.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Οι προπονητές στην ομάδα κολύμβησης Ιχθύς είναι οι πιο άρτια εκπαιδευμένοι για βρεφική και νηπιακή κολύμβηση στην Ελλάδα. Είναι επίσης κάτοχοι πτυχίων Α’ Βοηθειών, ναυαγοσωστικής και πολλών σχετικών με την κολύμβηση σεμιναρίων.

ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΑ

Τα κολυμβητήρια διαθέτουν εγκαταστάσεις απόλυτα προσεγμένες, άκρως λειτουργικές και φυσικά πεντακάθαρες! Ιδανικές για όλους!

 

Κολυμβητήριο Ιχθύς EUROMEDICA – Αρωγή

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή: 16.45 – 21.00

ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ!

Το κολυμβητήριο βρίσκεται στη Euromedica – Αρωγή, στην περιοχή Πυλαία- Ελαιώνες και διαθέτει δύο μοναδικές πισίνες, σε ξεχωριστό αλλά διπλανό χώρο η μία από την άλλη, ώστε να εξυπηρετείται όλο το φάσμα των ηλικιών ταυτόχρονα!

Η μία πισίνα καλύπτει τις ηλικίες 0 – 3 ετών για το πρόγραμμα της βρεφικής κολύμβησης από Δευτέρα έως Παρασκευή 17.00 – 21.00. Πρόκειται για μια πιο prive πισίνα, αποκλειστικά για τη βρεφική κολύμβηση, με εξαιρετικές προδιαγραφές σε ζεστό και άνετο περιβάλλον και ακριβώς δίπλα στη μεγάλη πισίνα της Euromedica-Αρωγή, όπου τα μεγαλύτερα αδελφάκια μπορούν να κολυμπούν παράλληλα στις ακαδημίες κολύμβησης ή ο δεύτερος συνοδός να γυμνάζεται στο Aqua Functional. Η πισίνα είναι θερμαινόμενη με σταθερή θερμοκρασία στους 32 βαθμούς Κελσίου, ιδανική για τις μικρές ηλικίες, με διαστάσεις 6Χ4μ. και βάθος 1,30μ. Ο καθαρισμός της πραγματοποιείται με όζον και χλώριο στο ποσοστό του πόσιμου νερού. Τα τμήματα είναι εξαμελή και διαχωρισμένα βάσει ηλικίας και κολυμβητικής ικανότητας των παιδιών. Τα μαθήματα στη βρεφική κολύμβηση πραγματοποιούνται με τη συνοδεία του γονέα.

Η δεύτερη πισίνα καλύπτει τις ηλικίες από 3 ετών έως ενήλικες, για τα προγράμματα των ακαδημιών από 3 εώς 5 ετών, της προαγωνιστικής κολύμβησης 8-12 ετών, του Aqua Functional ενηλίκων και φυσικά της Aqua Yoga για εγκύους.

Πρόκειται για έναν υπέροχο χώρο, με 5 διαδρομές των 25 μέτρων και βάθος από 0,90μ έως 1,40μ, όπου η πισίνα είναι εσωτερική και θερμαινόμενη, κατασκευασμένη με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές. Ο καθαρισμός της πισίνας γίνεται με όζον και ανόργανο χλώριο σε ποσοστό του πόσιμου νερού. Στο Κολυμβητήριο Ιχθύς EUROMEDICA – Αρωγή υπάρχει άνετο και άπλετο parking και φυσικά πλήρως εξυπηρετικοί και λειτουργικοί χώροι αποθήκευσης, αλλάγματος, με πολλά και άνετα ντους και πιστολάκια. Ο χώρος αναμονής των συνοδών είναι άκρως προσεγμένος και, ευρύχωρος, με πολλές προσβάσεις και ορατότητα στην πισίνα.

ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ

Οι χώροι της «Ομάδας Κολύμβησης Ιχθύς» είναι τόποι συνάντησης γονέων και παιδιών. Η βασική ιδέα είναι να περνούν οι γονείς ουσιώδη χρόνο με τα παιδιά τους, να τα αγκαλιάζουν, να τα παρατηρούν κι έτσι μαθαίνουν να ανταποκρίνονται άμεσα στις ανάγκες τους, ώστε να είναι γεμάτα από αγάπη. Εάν υπάρχει αγάπη, η γνώση είναι αυτόματη!

Ακόμη, στην προσπάθεια της ομάδας να κάνει βίωμα στους νέους γονείς τα οφέλη της βρεφικής κολύμβησης, γίνονται μαθήματα baby swimming δωρεάν στα βρέφη από 2-5 μηνών. Είναι σίγουρο ότι αν απελευθερωθεί ο νέος γονέας από το άγχος των χρημάτων θα μπορέσει να εστιάσει και να κατανοήσει τα γερά θεμέλια που θα δώσει η βρεφική κολύμβηση στο παιδάκι του αναπτυξιακά, ψυχολογικά και κοινωνικά.

 

 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

1) Η βρεφική κολύμβηση, όπως διδάσκεται από την ομάδα κολύμβησης Ιχθύς, είναι ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα εκμάθησης και ανάπτυξης ικανοτήτων στο νερό, με τη μορφή παιχνιδιού. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε γονείς και βρέφη ηλικίας από 40 ημερών. Τα οφέλη για το γονέα και το παιδί είναι αναρίθμητα, τόσο σωματικά και νοητικά, όσο και ψυχολογικά.

2) Το μοναδικό πρόγραμμα aqua yoga για εγκύους, έτσι ώστε ΟΙ ΙΧΘΕΙΣ να κολυμπούν πριν καν γεννηθούν.

3) Οι ακαδημίες εκμάθησης κολύμβησης για παιδιά από 4 ετών και άνω, όπου τα παιδιά παίζοντας, μαθαίνουν τεχνική και πειθαρχία μέσα από τη χαρά.

4) Το πιο δυναμικό προταγωνιστικό και αγωνιστικό πρόγραμμα κολύμβησης για παιδιά και εφήβους, μέσα από την ενσυναίσθησή μας και την πρόθεση του νεαρού αθλητή! Το ολοκληρωμένο και έμπειρο προπονητικό επιτελείο της ομάδας προσεγγίζει τον πρωταθλητισμό ολιστικά. Καλύπτεται όλο το φάσμα των αναγκών, από την ψυχολογία και τη διατροφή των αθλητών, μέχρι την γυμναστική μέσα και έξω από το νερό, στις πιο άρτιες εγκαταστάσεις.

5) Τα προγράμματα για ενήλικες, όπως το aqua functional, το aqua aerobic και η εκμάθηση κολύμβησης, για να τα καταφέρνουν μέσα στη μέρα!

6)  Το μοναδικό πρόγραμμα «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ» έτσι ώστε οι γονείς να μπορούν να γυμναστούν και να κολυμπήσουν την ίδια ώρα που το παιδί τους κάνει μάθημα κολύμβησης σε διαφορετική διαδρομή. Έτσι γλυτώνουν χρόνο που μας είναι τόσο πολύτιμος.

διαφήμιση

Κύκλοι δραστηριοτήτων

Πληροφορίες χώρου

Ιχθύς στη Euromedica – Αρωγή

Ομάδα Κολύμβησης

Euromedica - Αρωγή, Πυλαία, Τέρμα 17ης Νοεμβρίου, 54301, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2313054671, 6989665757

Email: info@ixthys.gr

Links: Website, Facebook

Προβολή στους Χάρτες Google

Τι υπάρχει κοντά