Ιχθύς στο All Star – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Ιχθύς στο All Star

Ακαδημίες Κολύμβησης για παιδιά 7 ετών και άνω

 

Η ομάδα κολύμβησης “Ιχθύς” ιδρύθηκε με πολλή αγάπη το Σεπτέμβριο του 2011, από τον Νικόλα Χατζηγιακουμή (ένας από τους ελάχιστους και πιο έμπειρους εκπαιδευτές βρεφικής και νηπιακής κολύμβησης στην Ελλάδα) και τη Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, οι οποίοι, γονείς και οι ίδιοι, αποφάσισαν να αφιερώσουν τη ζωή τους στο πιο οργανωμένο πρόγραμμα κολύμβησης στην Ελλάδα.

 

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Οι προπονητές στην ομάδα κολύμβησης “Ιχθύς” είναι οι πιο άρτια εκπαιδευμένοι για βρεφική και νηπιακή κολύμβηση στην Ελλάδα. Είναι επίσης κάτοχοι πτυχίων Α’ Βοηθειών, ναυαγοσωστικής και πολλών σχετικών με την κολύμβηση σεμιναρίων.

 

ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΑ

Τα κολυμβητήρια διαθέτουν εγκαταστάσεις απόλυτα προσεγμένες, άκρως λειτουργικές και φυσικά πεντακάθαρες! Ιδανικές για όλους!

 

Κολυμβητήριο Ιχθύς Top Fitness All Star

Το γυμναστήριο TOP FITNESS All Star στο Καυταντζόγλειο Στάδιο, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο αθλητικό κέντρο. Εντός του γυμναστηρίου, βρίσκεται μία πανέμορφη, και άκρως προσεγμένη πισίνα 25 μέτρων με βάθος 1.30 έως 1.70 μέτρα, στους 27 βαθμούς Κελσίου.

Στην πισίνα του κολυμβητηρίου χρησιμοποιείται μία διαδρομή τις παρακάτω ώρες σε 8μελή γκρουπ με 2 προπονητές.

Ένα υπέροχο κολυμβητήριο για δραστηριότητες στο νερό για ηλικίες από 7 ετών και άνω, λειτουργεί στην καρδιά του Κέντρου της πόλης, στην οδό Αγίου Δημητρίου 159A.

Η πισίνα είναι εσωτερική, ηλιόλουστη, γεμάτη ψηλή βλάστηση περιμετρικά, που θυμίζει λίμνη σαν σε ξέφωτο στο δάσος, μεγάλη και θερμαινόμενη στους 27 βαθμούς, με βασικό καθαρισμό το χλώριο, πάντα σε συμφωνία με τις υποδείξεις του ΕΟΔΥ.

Η ομάδα «Ιχθύς» υποδέχεται τα ψαράκια της για νέες περιπέτειες σε 8μελή γκρουπ, για τις ακαδημίες κολύμβησης της ομάδας από 7 ετών όπου τα παιδιά παίζοντας, μαθαίνουν τεχνική και πειθαρχία μέσα από τη χαρά. Οι προπονητές είναι φυσικά μέσα στο νερό όποτε χρειαστεί, ως καθοδηγητές και υποστηρικτές των παιδιών, ώστε να επιτυγχάνεται στο μέγιστο η εξατομικευμένη προσέγγιση, ενσυναίσθηση και η προσωποποιημένη μάθηση για κάθε παιδί.

Οι υπέροχες εγκαταστάσεις, αποτελούνται από πολλά ντους, καφέ με τραπεζοκαθίσματα με θέα στην πισίνα για το συνοδό του παιδιού, μεγάλους και άνετους χώρους, για την αναμονή των ενηλίκων και των παιδιών (Όπου αυτό επιτρέπεται πάντα με τη διαφύλαξη των αποστάσεων σύμφωνα με τις πιο νέες υποδείξεις του ΕΟΔΥ).

Η πισίνα είναι χωρισμένη με τζαμαρία, ώστε να πραγματοποιείται το μάθημα σε ήρεμο και ήσυχο περιβάλλον. Η πρόσβαση είναι πανεύκολη από όλες τις μεριές της πόλης, από τον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης καθώς βρίσκεται δίπλα στο Καυταντζόγλειο

Κρατάμε δυνατό το ανοσοποιητικό σύστημα, με τον καλύτερο τρόπο! Κολυμπώντας και παίζοντας!

 

Ωράριο λειτουργίας

Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή

16.45 – 18.15

& Δευτέρα, Τετάρτη

16.45 – 19.00

 

ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ

Οι χώροι της «Ομάδας Κολύμβησης Ιχθύς» είναι τόποι συνάντησης γονέων και παιδιών. Η βασική ιδέα σε αυτές τις ηλικίες  είναι να δίνουμε όσα περισσότερα εφόδια γίνεται στα παιδιά μας και το ομορφότερο δώρο σε αυτά είναι να μάθουν να πιστεύουν στον εαυτό τους.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ COVID-19 

 

διαφήμιση

Κύκλοι δραστηριοτήτων

Πληροφορίες χώρου

Ιχθύς στο All Star

Ομάδα κολύμβησης

Αγ. Δημητρίου 159A, 54636, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 23130 54671

Email: info@ixthys.gr

Links: Website, Facebook, Instagram

Προβολή στους Χάρτες Google

Τι υπάρχει κοντά