Χοροδημιουργίες – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Χοροδημιουργίες

Η Isadora Duncan είπε “Αφήστε μας να μάθουμε στα μικρά παιδιά πως να αναπνέουν, πως να δονούνται, πως να αισθάνονται και πως να γίνονται ένα με την κίνηση και την αρμονία της φύσης. Αφήστε μας να φτιάξουμε έναν όμορφο άνθρωπο, έναν χορευτή.”

 

Αυτό κάνει από το 2006 η σχολή χορού «Χοροδημιουργίες», με αγάπη στη διδασκαλία του χορού ,σε μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά, που έχουν την επιθυμία έκφρασης μέσω αυτής της μοναδικής τέχνης. Μέσα από διαφορετικά είδη, όπου το καθένα έχει να προσφέρει κάτι ξεχωριστό, οι μαθητές από 3 ετών και άνω κοινωνικοποιούνται, διασκεδάζουν, και γυμνάζονται από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της σχολής. Οι μαθητές έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε μουσικοκινητική αγωγή, κλασικό μπαλέτο, σύγχρονο χορό, jazz, hip-hop και pilates.

Μέσα από διαφορετικά είδη, όπου το καθένα έχει να προσφέρει κάτι ξεχωριστό, οι μαθητές από 3 ετών και άνω, στη σχολή χορού «Χοροδημιουργίες» κοινωνικοποιούνται, διασκεδάζουν και γυμνάζονται από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της σχολής.

Οι δασκάλες της σχολής είναι κάτοχοι πτυχίων και μέλη της ROYAL ACADEMY OF DANCE και είναι εκπαιδευμένες στο αγγλικό σύστημα του κλασικού μπαλέτου.

 

Πληροφορίες χώρου

Χοροδημιουργίες

σχολή χορού

Δορυλαίου 86, 54454, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 946324, 6937761553

Email: info@xorodimiourgies.gr

Links: Website, Facebook

Προβολή στους Χάρτες Google

εύκολη πρόσβαση σε καρότσια
εξωτερική αυλή - χώρος πρασίνου όπου επιτρέπονται τα κατοικίδια
υπάρχει χώρος αναμονής για τους γονείς
Λεωφορεία
12 στάση "Πυλαία 2" με 3-4 λεπτά περπάτημα.
11 και 58 στάση Παπανακλή με 3-4 λεπτά περπάτημα.

Τι υπάρχει κοντά