Χορόδεντρο – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Χορόδεντρο

Το χορόδεντρο είναι ένας πολυχώρος πολιτισμού στο κέντρο της πόλης. Στόχος του είναι να δημιουργηθεί ένα σύνολο, που ο καθένας με τη μοναδικότητα του, αλλά και με σεβασμό στους υπόλοιπους, θα προσθέσει ένα ακόμη λιθαράκι στην έρευνα και διάδοση του παραδοσιακού χορού, της μουσικής και του τραγουδιού, συνδυασμένα με τις σύγχρονες ανάγκες του ανθρώπου.

Εδώ θα βρείτε τμήματα χορού, τραγουδιού και υποκριτικής  για όλες τις ηλικίες και δυνατότητες. Στο εργαστήρι διδάσκονται παραδοσιακός χορός για παιδιά, εφήβους και ενήλικες, μουσικοκινητική για βρέφη, χορός, τραγούδι, παιχνίδι για παιδιά προσχολικής ηλικίας, θέατρο για ενήλικες και τραγούδι με χορό για εφήβους και ενήλικες.

Το εργαστήρι θα πραγματοποιήσει παραστάσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα και άλλες πολιτιστικές και καλλιτεχνικές δράσεις παράλληλα με το σταθερό του πρόγραμμα.

Το χορόδεντρο στεγάζεται σε ένα loft κοντά στην πλατεία εμπορίου. Είναι ένας χώρος πλήρως ανακαινισμένος με μια σύγχρονη αισθητική και φτιαγμένος με πολλή αγάπη. Υπάρχει ένας χώρος ειδικά διαμορφωμένος για αναμονή 50 τ.μ., μια αίθουσα χορού 100τ.μ. και αποδυτήρια 20 τ.μ.. Ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Ιούνιο 2017 και υπόσχεται πολλά!

διαφήμιση

Κύκλοι δραστηριοτήτων

Το «Χορόδεντρο» συμβάλλει με τα τμήματά του και προσθέτει ένα ακόμη λιθαράκι στην έρευνα και διάδοση του παραδοσιακού χορού, της μουσικής και του τραγουδιού, συνδυασμένα με τις σύγχρονες ανάγκες του ανθρώπου.

Πληροφορίες χώρου

Χορόδεντρο

Εργαστήρι χορού και τραγουδιού, μουσικής και παιχνιδιού

Καθολικών 4, Πλατεία Εμπορίου, 54625, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 544379, 6933 350746

Email: horodentro@gmail.com

Links: Facebook

Προβολή στους Χάρτες Google

Βολεύουν όλα τα λεωφορεία που περνούν από τις στάσεις «Κολόμβου» επί της Εγνατίας και «Πλατεία Εμπορίου» επί της Τσιμισκή, Ενδεικτικά:
Από Εγνατία
10,02,02Α,08,11,11Β, 14,14Α,17,27,31
Από Τσιμισκή
03,12,39,39Α

Υπάρχει ένας χώρος ειδικά διαμορφωμένος για αναμονή 50 τ.μ., μια αίθουσα χορού 100τ.μ. και αποδυτήρια 20 τ.μ..

Τι υπάρχει κοντά