
Ο «Ιχνηλάτης Ονείρων» προσκαλεί την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου μικρά παιδιά και γονείς σε μια χριστουγεννιάτικη δράση στο Σχολείο του Δάσους, στο Κτήμα Κλημεντίνη. Η δράση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 1,5 έως 6 ετών και υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία βγαλμένη από τη μαγεία των γιορτών.
Τα ξωτικά και οι νεράιδες του δάσους ετοιμάζονται για το μεγάλο χριστουγεννιάτικο πάρτι και προσκαλούν τους μικρούς φίλους να τα βοηθήσουν στις προετοιμασίες. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν χριστουγεννιάτικα στολίδια με φυσικά υλικά, να παίξουν messy & sensory παιχνίδια στην «αισθητηριακή κουζίνα» ανάμεσα στα δέντρα, να ανακαλύψουν έναν μικρόκοσμο αφιερωμένο στα ξωτικά και τις νεράιδες και να φτιάξουν φυλαχτά και μαγικά ραβδάκια. Μια γιορτινή λιχουδιά – μπισκότο για τα ζωάκια του δάσους προσθέτει μια ξεχωριστή πινελιά στη δράση.
Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται επίσης γνωριμία με τα ζώα της φάρμας ενώ ως δώρο κάθε παιδί που το επιθυμεί μπορεί να απολαύσει μια μικρή βόλτα με το αλογάκι.
Χρήσιμες πληροφορίες
Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2025
Ώρα: 11.00 – 12.30
για παιδιά ηλικίας 1,5 έως 6 ετών
Κόστος: 25€ ανά παιδί, 40€ για αδέλφια
Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση: 690 7740545 & 698 3422884 (Φένια)









Γράψτε το σχόλιό σας
Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.
Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.