ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 2 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου "Η μαγική πυξίδα" – Πυγολαμπίδες
Skip to content

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 2 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου «Η μαγική πυξίδα»

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Δύο τυχεροί αναγνώστες των Πυγολαμπίδων θα κερδίσουν από ένα  βιβλίο «Η μαγική πυξίδα» από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ένας ατρόμητος παππούς εξερευνητής, τέσσερα εγγόνια πρόθυμα να τον ακολουθήσουν παντού και μια μαγική πυξίδα που επιφυλάσσει ένα σωρό περιπέτειες! Διασχίστε μαζί τους εξωτικές θάλασσες καβάλα στη ράχη ιπτάμενων ψαριών, καλπάστε σε άνυδρες κοιλάδες πλάι σε καουμπόηδες και βουβάλια και τρέξτε να γλιτώσετε από ορμητικές χιονοστιβάδες ψηλά στα ελβετικά βουνά!

Μια μαγική περιπέτεια από τον θρυλικό Πολ Μακάρτνεϊ, που θα ταξιδέψει τους μικρούς αναγνώστες σε ολόκληρο τον κόσμο, πριν τους στείλει στα κρεβατάκια τους για ύπνο!

 

Συγγραφέας: Πολ Μακάρτνεϊ

Εικονογράφηση: Κάθριν Ντερστ

Μετάφραση: Μάρω Ταυρή

Κατηγορία: Παιδικό

Σειρά: Εικονογραφημένα βιβλία

Ηλικία: Από 4 ετών

Εξώφυλλο: Σκληρό

Σχήμα: 25,2 x 29,8

Σελίδες: 32

Τιμή: 14,40 €

Τίτλος πρωτοτύπου: Hey, Grandude!

Χρόνος έκδοσης: Ιανουάριος 2020

 

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Πολ Μακάρτνεϊ στη διάρκεια της καριέρας του υπήρξε εξαιρετικά παραγωγικός και άσκησε τεράστια επιρροή. Στη δεκαετία του 1960 άλλαξε τον κόσμο με τους Beatles και στη συνέχεια έκανε σόλο καριέρα και συνεργάστηκε με καλλιτέχνες παγκοσμίου φήμης, χωρίς ποτέ να πάψει να είναι πρωτοποριακός. Έχει κερδίσει 18 βραβεία Grammy και το 1997 χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα της Αγγλίας για τις υπηρεσίες του στη μουσική. Ο Πολ ασχολείται επίσης με φιλανθρωπικά έργα και είναι περήφανος παππούς.

 

Για να συμμετέχεις στον διαγωνισμό άφησε το σχόλιό σου ακριβώς κάτω από την ανάρτηση. Τα προσωπικά σας στοιχεία είναι απολύτως ασφαλή στις Πυγολαμπίδες.

 

Οι νικητές του διαγωνισμού είναι οι:

  1. Αλεξάνδρα Πουλιανού
  2. Σωτήρης Ζιάκας
διαφήμιση