ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 10 τυχεροί θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για τις προβολές "Το μέλλον είναι δικό μας" ή "Μπίντι" – Πυγολαμπίδες
Skip to content

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 10 τυχεροί θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για τις προβολές “Το μέλλον είναι δικό μας” ή “Μπίντι”

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Δέκα τυχεροί αναγνώστες των Πυγολαμπίδων θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για τις κινηματογραφικές προβολές “Το Μέλλον είναι Δικό μας” ή “Μπίντι” (26/01) που προβάλλονται στα πλαίσια της φιλοξενίας του «2ο Παιδικού και Εφηβικού Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας»   από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και το Kids Love Cinema.

 

 

Λίγα λόγια για τις ταινίες

Το μέλλον είναι δικό μας

Πέντε ταινίες μικρού μήκους για παιδιά από 8 ετών, με ελληνικούς υπότιτλους.

 • Διαστημικά Κορίτσια

Τέσσερις φίλες που έχουν εμμονή με το διάστημα, ενώ κοιμούνται όλες μαζί στο ίδιο δωμάτιο, ξεκινούν μια μυστική αποστολή με έναν χάρτινο πύραυλο.

 • Εκδρομή στο Μέλλον

Τρομερό: η τάξη της Γκρέτα θα πάει εκδρομή στο μέλλον την επόμενη εβδομάδα! Αλλά τι πρέπει να πάρει μαζί της για το ταξίδι; Και γιατί όλοι οι μεγάλοι φρικάρουν όταν ακούν τη λέξη μέλλον;

 • Ξόρκιους!

Τρία παιδιά λατρεύουν τόσο πολύ τα βιβλία του Χάρι Πότερ που γεμίζουν με μαγεία και ξόρκια το χωριό τους στην Κούβα.

 • Καθαρά Παπούτσια

Ο Γκονζάλο στο σχολείο έχει δύο παράδοξους στόχους: να γίνει διάσημος ποδοσφαιριστής και να πάει στο σχολείο με καλογυαλισμένα παπούτσια.

 • Δεν Υπάρχει Αγάπη σαν τη Δική μας

Η Πωλίν και ο Νοάμ αγαπιούνται τρελά. Όταν η μητέρα της Πωλίν της ανακοινώνει ότι θα μετακομίσουν στο Παρίσι, η Πωλίν αρνείται να χάσει τον Νοάμ και αποφασίζει να μην φύγει. Αλλά η Πωλίν είναι μόλις 10 χρονών…

 

Μπίντι

Ταινία Μεγάλου Μήκους – για παιδιά από 8 ετών, με ελληνικούς υπότιτλους

Η Μπίντι είναι ένα κορίτσι 12 χρονών από το Κονγκό, που έχει όμως μεγαλώσει στο Βέλγιο. Ασχολείται με το vlogging και θέλει να γίνει διάσημη μέσα από το προσωπικό της vlog, το Binti’s Bubble. Όταν, όμως, η αστυνομία κάνει έφοδο στο σπίτι της με σκοπό να απελάσει εκείνη και τον πατέρα της, βλέπει το όνειρό της να απειλείται.

 

Περισσότερα για τις κινηματογραφικές προβολές, όπως και για τα κινηματογραφικά εργαστήρια για παιδιά, που θα πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας του Φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

 

Για να συμμετέχεις στον διαγωνισμό άφησε το σχόλιό σου ακριβώς κάτω από την ανάρτηση. Τα προσωπικά σας στοιχεία είναι απολύτως ασφαλή στις Πυγολαμπίδες.

 

Οι νικητές του διαγωνισμού για την προβολή “Το Μέλλον είναι Δικό μας” είναι οι:

 1. Ποιμενίδου Κυριακή
 2. Παπαγιάννη Μαριάνθη
 3. Μαλούδη Φωτεινή
 4. Κωνσταντίνος Κοτζαμάνης
 5. Ελένη Ράπτη

 

Οι νικητές του διαγωνισμού για την προβολή  “Μπίντι” είναι οι:

 1. Ελισάβετ Καραμητοπούλου
 2. Αναστασία Τογκούρη
 3. Παπαχρήστου Στέλλα
 4. Στεφανία Γρούτκα
 5. Νεοκοσμίδου Αργυρώ