ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 1 τυχερός θα κερδίσει μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση "Ο Χάρτινος Κόσμος" – Πυγολαμπίδες
Skip to content

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 1 τυχερός θα κερδίσει μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Ο Χάρτινος Κόσμος»

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Ένας τυχερός αναγνώστης των Πυγολαμπίδων θα κερδίσει μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση «Ο Χάρτινος Κόσμος» (08/11), της Μαρίας Στεφάνου που παρουσιάζεται στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς Μελίνα Μερκούρη.

 

Λίγα λόγια για την παράσταση

Η διαδρομή από το σκέφτομαι στο αισθάνομαι και από το νομίζω στο νιώθω. Πως βλέπουμε τον κόσμο και την ζωή. Τι γεύση έχει! Ποιοι είμαστε πραγματικά, κάτω από όλα όσα θέλουμε να δείχνουμε; Κάτω από όλα τα ψεύτικα χαρτιά!

Ένα έργο βιωματικό και αληθινό που δημιουργήθηκε για να αγγίξει τους ανθρώπους και να τους βοηθήσει να δουν την πραγματική αξία του εαυτού τους, τη δύναμη, την ομορφιά και τον πλούτο που φέρουν μέσα τους. Το έργο παρουσιάζεται μέσα από τα μάτια ενός παιδιού και τον χάρτινο κόσμο που έχει φτιάξει μέσα στο σχολικό του τετράδιο. Αποδίδεται με τον γνωστό καταιγιστικό ρυθμό του μουσικού θεάτρου, πλούσιο σε όλες τις αισθήσεις, με εικόνες δυνατές και μελωδίες γραμμένες μοναδικά για το κάθε βίωμα.

 

Διαβάστε περισσότερα για την παράσταση «Ο Χάρτινος Κόσμος«.

 

Για να συμμετέχεις στον διαγωνισμό άφησε το σχόλιό σου ακριβώς κάτω από την ανάρτηση. Τα προσωπικά σας στοιχεία είναι απολύτως ασφαλή στις Πυγολαμπίδες.

 

Η νικήτρια του διαγωνισμού είναι η:

  1. Αγγελική Λαναρά

 

διαφήμιση