Skip to content

Τιμολέων Τιραμόλας

Ταχυδακτυλουργικά τρυκ, ζογκλερικά, απίθανοι διαγωνισμοί, θεατρικά σκετσάκια, μουσικοκινητικά παιχνίδια, μπαλονοκατασκευές, αστείες γκάφες, εκπλήξεις, άπειρο γέλιο και πολύς χορός, θα παρασύρουν μικρούς και μεγάλους σ’ ένα αδιανόητο ξεφάντωμα!

Happy Teapot

Το Ηappy Teapot είναι ένα κατάστημα που παρέχει μια μεγάλη ποικιλία σε είδη πάρτυ και διακόσμησης, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην προέλευση και την ποιότητα των προϊόντων του.

Phaedra

Η Phaedra εμπνέεται, σχεδιάζει & υλοποιεί για εσάς μοναδικές εκδηλώσεις, που αντιπροσωπεύουν τη δική σας προσωπικότητα. Με προσοχή στη λεπτομέρεια, σχεδιάζει ένα ενιαίο concept με βασικό γνώμονα το άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα, ξεκινώντας από την πρόσκληση μέχρι και την τελευταία, μικρή πινελιά στη διακόσμηση. Κάθε δικό σας σημαντικό γεγονός αποτελεί πηγή έμπνευσης για αυτήν και μια […]

Arte Di tre

  Τα πρόσωπα πίσω από το Arte Di Tre είναι η Γεωργιάννα και η Τζουλιάνα. Αλλά το πραγματικό πρόσωπο θα το βρείτε στις φωτογραφίες και στις δραστηριότητες του στούντιο. Θα βρείτε αγάπη για την τέχνη, τη ζωή και τους ανθρώπους. Οι τομείς δραστηριότητας εκτείνονται από την φωτογραφία γάμου, βάπτισης, εκδηλώσεων μέχρι το ρεπορτάζ, την φωτογραφία […]

Μικρός Βορράς

Η Εταιρεία Θεάτρου Μικρός Βορράς από το 2012 περιοδεύει σε σχολεία και χώρους πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Βόρεια Ελλάδα, δίνοντας παραστάσεις για παιδιά ηλικίας 3-12 ετών.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής του παρουσίας και δράσης χαρίζει απλόχερα χαμόγελα, προσφέροντας δωρεάν παραστάσεις σε ιδρύματα και νοσοκομεία, καθώς και σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.

Κηπολόγιο

Το Κηπολόγιο έρχεται παντού όπου και να βρίσκεσαι και παρέχει υπηρεσίες κηπουρικής. Φυτεύει κάθε λογής φυτά και διακοσμεί τον κήπο ή το μπαλκόνι σου. Φτιάχνει καταπράσινο τον κήπο σου με δροσερό γκαζόν.

Kids and Nature

Η παιδική ηλικία αλλάζει με γοργούς ρυθμούς. Σήμερα, το μέσο παιδάκι περνάει ολοένα και λιγότερο χρόνο της ζωής του έξω σε πάρκα, αλάνες και γενικότερα στη φύση. Είναι επιτακτική ανάγκη να προσφέρουμε στα σημερινά παιδιά την ελευθερία να βρίσκονται έξω για να παίζουν και συγχρόνως να μαθαίνουν,  επειδή κάνοντας το αυτό αποκτούν προσόντα και ουσιαστικές […]

Το ατελιέ της Φανταστικής

Συνδυάζοντας την επιστήμη με τη φαντασία, η ομάδα παιδαγωγών «Το ατελιέ της Φανταστικής» δημιουργεί το πλαίσιο που αλληλεπιδρά διαρκώς με τις ενέργειες των παιδιών. Δημιουργία παραμυθιού, βρεφικές κιναισθητητιακές δραστηριότητες, εικαστικές προσεγγίσεις και παραστατικές τέχνες, ενισχύουν την ανάπτυξη του λόγου, της αισθητικής και της φαντασίας.

Marmelo Manizates

O Μαρμέλο γιορτάζει φέτος  είκοσι χρόνια στο χώρο του θεάματος. Μια εικοσαετία με αμέτρητα παιδικά πάρτι, εκδηλώσεις αλλά και παραστάσεις ενηλίκων, από το stage ΓΑΙΑ στα λαδάδικα μέχρι το θέατρο Βεργίνα του Regency Casino Thessalonikis και στο Λονδίνο. Γνωστός σε μικρούς και μεγάλους για το ιδιαίτερο χιούμορ. Ο Μαρμέλο είναι ο  μοναδικός Έλληνας comedian magician και […]

Mama’s taper

διαφήμιση