Nannuka Now: η νέα εφαρμογή για babysitter άμεσης ανάγκης – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Nannuka Now: η νέα εφαρμογή για babysitter άμεσης ανάγκης

nannukanow

Δελτίο Τύπου

Για πρώτη φορά στην Ευρώπη, μια καινοτόμα εφαρμογή που δημιουργήθηκε από την ομάδα της Nannuka έρχεται για να καλύψει μια πραγματική ανάγκη της σύγχρονης οικογένειας: την ασφαλή εύρεση babysitter της τελευταίας στιγμής, με τον πιο εύκολο τρόπο!

Ακόμα και δύο ώρες πριν από τη στιγμή που θα τη χρειαστούν, οι γονείς έχουν τώρα τη δυνατότητα να επιλέξουν από το κινητό τους, μέσα σε ένα λεπτό τη διαθέσιμη babysitter που μπορεί να τους εξυπηρετήσει, να την κλείσουν αμέσως και να ενημερώνονται μέσω ειδοποιήσεων για το πότε είναι καθ’ οδόν.

Η αξιοπιστία της προεπιλεγμένης, κλειστής ομάδας babysitter αποτελεί φυσικά προτεραιότητα των εμπνευστών του Nannuka Now, που και οι ίδιες ως μητέρες επέλεξαν την ομάδα βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων. Πλήρης ιατρικός έλεγχος από το Ιασώ, παρακολούθηση προγράμματος Πρώτων Βοηθειών από τον Ερυθρό Σταυρό, προσωπική συνέντευξη με τη συνδρομή ψυχολόγου, μίνιμουμ εργασιακής εμπειρίας 2 χρόνων, συστάσεις από προηγούμενους εργοδότες είναι κάποια μόνο από τα κριτήρια που έχουν θέσει στις babysitter για τη συμμετοχή τους στην ομάδα των «επίλεκτων»!

Για την πρώτη babysitter που θα κλείσετε από το Nannuka Now σας προσφέρεται 10€ δώρο! Απλά χρησιμοποιώντας τον κωδικό “NOW10” κατά τη χρήση της υπηρεσίας! 

Οι σύγχρονοι γονείς όσο και να έχουν τα πάντα υπό έλεγχο, πάντα προκύπτουν οι στιγμές εκείνες που η γιαγιά ή η “μόνιμη”΄babysitter τους δεν μπορεί να τους εξυπηρετήσει. Η εφαρμογή Nannuka Now είναι η πιο αξιόπιστη λύση… άμεσης δράσης όταν ένα έκτακτο επαγγελματικό ραντεβού, μια ίωση που κρατά τα παιδιά στο σπίτι αλλά τους γονείς στη δουλειά ή απλώς μια αυθόρμητη βραδινή έξοδος προκύπτουν την τελευταία στιγμή και φέρνουν τους γονείς σε δύσκολη θέση.

Και φυσικά, ποια ομάδα θα μπορούσε να συλλάβει αλλά και να εκτελέσει με μεγαλύτερη ευαισθησία και αποτελεσματικότητα αυτή την εφαρμογή, αν όχι εκείνη της Nannuka που εδώ και δύο χρόνια έχει αποδείξει την καινοτομία της στο χώρο του babysitting, προσφέροντας καθημερινά υπεύθυνες λύσεις στους γονείς και εργασία στους επαγγελματίες!

Κατεβάστε την εφαρμογή για Android&iOSκαι περιηγηθείτε στα προφίλ των Babysitterεδω .