Minervakia: ελληνικά, ποιοτικά και οικονομικά – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Minervakia: ελληνικά, ποιοτικά και οικονομικά

minervakia

Ως γονείς φροντίζουμε, σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό, να είμαστε προσεκτικοί με τα προϊόντα που αγοράζουμε για τα παιδιά μας. Τρόφιμα και παιχνίδια περνούν από τον εξονυχιστικό μας έλεγχο, ώστε να πληρούν τα προσωπικά κριτήρια που έχουμε θέσει. Με τα ρούχα όμως τι γίνεται; Είμαστε άραγε τόσο προσεκτικοί όσο θα έπρεπε με τα ρούχα και ιδιαίτερα με τα εσώρουχα που έρχονται σε απευθείας επαφή με το δέρμα των παιδιών μας; Φροντίζουμε να είναι 100% φτιαγμένα από βαμβάκι;

Την ελληνική εταιρεία Minerva και την παιδική της σειρά Minervakia οι περισσότεροι από εμάς τη γνωρίζουμε από τα δικά μας παιδικά χρόνια. Αυτό που ίσως δεν ξέρουμε είναι πως όλα τα Minervakia είναι κατασκευασμένα από 100% fine βαμβάκι και πως τα χρώματα που χρησιμοποιούνται είναι ασφαλή και φιλικά προς το περιβάλλον, καθώς περνάνε από αυστηρούς και διεξοδικούς ελέγχους. Τα Minervakia εξάλλου είναι πιστοποιημένα με το πρότυπο Oeko – Tex Standard 100, που εκδίδεται από τη Διεθνή Ένωση για την Έρευνα και τον Έλεγχο στον Τομέα της Κλωστοϋφαντουργικής Οικολογίας και δηλώνει ότι το προϊόν είναι φιλικό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, απαλλαγμένο δηλαδή από επικίνδυνες ουσίες όπως φορμαλδεϋδη, βαρέα μέταλλα, παρασιτοκτόνα, αμίνες. Η Minerva έχει φροντίσει να κατασκευάζει τα παιδικά της εσώρουχα σε ειδικές body sized μηχανές, ώστε να μην έχουν πλαϊνές ραφές και να προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση στα παιδιά, αλλά και μεγαλύτερη διάρκεια στο χρόνο καθώς δεν χάνουν τη φόρμα τους. Τα Minervakia είναι οικονομικά προσιτή επιλογή και ταυτόχρονα το κάτι παραπάνω που μπορούμε να προσφέρουμε στα παιδιά μας, ώστε να νιώθουμε και να είμαστε οικογενειακά ασφαλείς.

minerva banner

Τα Minervakia διαθέτουν βρεφικά, παιδικά και εφηβικά εσώρουχα, πυζάμες / homewear και μαγιό.

FB page: https://www.facebook.com/minervakia

e-shop: https://www.minerva.gr/eshop/el-gr/shop/paidi

Πληροφορίες για τη Minerva

minervalogo

Η Minerva ιδρύθηκε το 1942 με αντικείμενο την παραγωγή ανδρικών και παιδικών εσωρούχων. Οι σειρές της πλέον περιλαμβάνουν εσώρουχα, homewear, beachwear και μαγιό για άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Η προηγμένη τεχνολογία, η χρήση πρωτοποριακών και φυσικών υλικών καθώς και η διαρκής ανανέωση των σχεδιαστικών προτάσεων, σε συνδυασμό με την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τα υψηλά στάνταρ ποιότητας, έχουν καθιερώσει τη Minerva ως μία καινοτόμα και ταυτόχρονα διαχρονική πρόταση ένδυσης για όλη την οικογένεια.

Minerva και τα Minervakia στηρίζουν τις Πυγολαμπίδες στο κλουβί και το The Paper Boat στην προσπάθειά τους να αναδείξουν family friendly προορισμούς σε όλη την Ελλάδα.