Οι προσφορές του Μαρτίου για τους κατόχους της #agenda2015_pigolampides – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Οι προσφορές του Μαρτίου για τους κατόχους της #agenda2015_pigolampides

agenda martios prosfores gataletters

Αν έχεις προμηθευτεί την agenda 2015 των Πυγολαμπίδων στο Κλουβί είσαι πολύ τυχερός -η γιατί εκτός του ότι έχεις στα χέρια σου ένα χρήσιμο ημερολόγιο και οδηγό της Θεσσαλονίκης έχεις και το προνόμιο προσφορών και εκπτώσεων που θα απολαμβάνουν για όλο το χρόνο οι κάτοχοι αυτής της agenda.

Κάθε μήνα θα ενημερώνεσαι για τις νέες προσφορές που θα ισχύουν για τον τρέχοντα μήνα.

{Κάνε εγγραφή στο newsletter των Πυγολαμπίδων στο κλουβί για να λαμβάνεις τα νέα μας και στο ηλεκτρονικό σου ταχυδρομείο}

Λίγα λόγια για την agenda

H agenda έχει στόχο να σε βοηθήσει, μέσα στην καθημερινότητά σου, να προγραμματίζεις σωστά και ποιοτικά τον χρόνο σου σημειώνοντας τα πάρτι, τις εκδηλώσεις και τις σημαντικές δραστηριότητες των παιδιών και της οικογένειάς σου.

Είναι επίσης και ένας χρήσιμος οδηγός της πόλης της Θεσσαλονίκης, με χώρους δημιουργικής απασχόλησης, θεατρικές και κινηματογραφικές αίθουσες και άλλα.

Να επισκέπτεσαι τακτικά την ιστοσελίδα www.pigolampides.gr για να αντλείς έμπνευση και να ενημερώνεσαι για τις δράσεις της πόλης μας!

Διάβασε περισσότερα για την agenda 2015 εδώ

Προσφορές Μαρτίου | 2015

Art Factory

Το ArtFactory Εργαστήριο Τέχνης Τατιάνα Τριγώνη είναι ένας χώρος μάθησης και δημιουργίας με άξονα την Τέχνη. Από το 2008 η μύηση των παιδιών στον ανεξάντλητο και ευρηματικό κόσμο των Εικαστικών Τεχνών είναι ο βασικός στόχος των εκπαιδευτικών προγραμμάτων, μέσα από εργαστήρια, φεστιβάλ, εκδηλώσεις και δημιουργικά πάρτι.

Προσφορά: δωρεάν 1 μάθημα για όλα τα τμήματα

α προσχολικής ηλικίας με γονείς και παιδιά Τετάρτη 6-8μ.μ

β εικαστικά για παιδιά 6-12 ετών Παρασκευή 5-7 και 7-9μ.μ

γ ζωγραφική και σχέδιο για ενήλικές και εφήβους Τρίτη 6-9 μ.μ

 

Ο μυστικός Κήπος της Νέλλης: 

Ο μυστικός κήπος της Νέλλης είναι ένας χώρος ενεργοποίησης της έμπνευσης, δημιουργικότητας και ελεύθερης έκφρασης για μικρούς και μεγάλους.

Προσφορά: έκπτωση 25% στα παιδικά πάρτι για τον μήνα Μάρτιο

 

Ιχθείς Baby Swimming:

Μαθήματα βρεφικής κολύμβησης και aqua yoga για εγκύους στο Egnatia Palace και στην Κλινική του Αγίου Λουκά.

Προσφορά: δωρεάν η εγγραφή για το baby swimming και το aqua yoga

 

Kristiboni:

Το Kristiboni είναι μία ομάδα νέων ανθρώπων όπου ο καθένας από το δικό του πόστο θέλει να προσφέρει στο παιδί τη δυνατότητα να μάθει, περνώντας καλά!

Πρόσφορα: έκπτωση στα δίδακτρα μαρτίου, από 30€ > 15€

 

Art2Art:

Οι αρχιτέκτονες Σάντρα Κορκά και Σίσσυ Μόνσπαρτ, έπειτα από αθροιστικά 17χρονη εμπειρία στη διδασκαλία ανώτερου επίπεδου σπουδών αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων και διακόσμησης, αποφάσισαν να διοχετεύσουν τις γνώσεις, την εμπειρία, τη δημιουργικότητά αλλά και την αγάπη τους για τα εικαστικά μέσα από τα δημιουργικά προγράμματα του εργαστηρίου Art2Art.

Προσφορά: 15% έκπτωση για νέες εγγραφές σε όλα τα παιδικά τμήματα!

 

Οξυγόνο:

Το ΟΞΥΓΟΝΟ είναι ένας χώρος που δημιουργήθηκε από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ για να δώσει νέα πνοή στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Προσφορά: για την εκδήλωση Γίνε Πράκτορας του Πλανήτη, όσοι οι γονείς είναι με δύο παιδάκια θα έχουν ελεύθερη είσοδο για το ένα. (Αντί εισιτηρίου, κατά την είσοδο στην εκδήλωση απαιτείται η αγορά του βιβλίου στο οποίο βασίζεται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα.)