Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ ανοίγει τις πύλες του και στην Λάρισα! – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ ανοίγει τις πύλες του και στην Λάρισα!

akmilarisa

Σε κινήσεις ανανέωσης και επέκτασης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του, των κτιριακών εγκαταστάσεων και των εργαστηρίων του, προχωράει κάθε χρόνο ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΚΜΗ, ο οποίος μετά την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τον Πειραιά, και  από το 2015 την Κρήτη, επεκτείνεται πλέον και στην καρδιά της Θεσσαλίας!

Σ’ ένα υπερσύγχρονο campus 2.000 τμ στην Λάρισα στην περιοχή της Νικαίας, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ θα βρίσκεται πλέον κοντά στην σπουδάζουσα νεολαία του Θεσσαλικού Κάμπου, εκεί που χτυπάει η καρδιά της Ελλάδας, στο κέντρο της!

Το νέο παράρτημα που θα ξεκινήσει με τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, θα προσφέρει όλες τις σύγχρονες ειδικότητες και συγκεκριμένα : OIKONOMIA & ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ & ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑ-ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ, ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ, ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ και όλα τα επαγγέλματα του ART & DESIGN, ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ, ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑ και όλα τα επαγγέλματα του χώρου της ΥΓΕΙΑΣ, ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, ΜΑΚΙΓΙΑΖ, ΚΟΜΜΩΤΙΚΗ , ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ, ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ.

Το νέο παράρτημα θα καλύψει  επιπλέον τις εκπαιδευτικές ανάγκες σπουδαστών από όλες τις θεσσαλικές πόλεις, Βόλο, Τρίκαλα, Καρδίτσα κ.λπ δημιουργώντας τον μεγαλύτερο εκπαιδευτικό πυλώνα μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη Θεσσαλία. Ανάμεσα στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ, είναι η εργασιοκεντρική μέθοδος διδασκαλίας, όπου οι σπουδαστές αναλαμβάνουν projects σε ρεαλιστικούς χώρους και χρόνους, όπως ακριβώς θα κληθούν από την αγορά εργασίας να τα υλοποιήσουν.

Δικαίως το  ΙΕΚ ΑΚΜΗ  έχει αναγνωριστεί από την 10η Γενικής Διεύθυνση της Ε.Ε. ως 1 από τα 7 καλύτερα Εκπαιδευτήρια της Ευρώπης, με τις διεθνείς βραβεύσεις ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ να διαδέχονται η μία την άλλη! 

Οι ενδιαφερόμενοι που ζητούν πληροφορίες, μπορούν να καλούν στο 2410-660400 ή να επισκεφθούν το Κέντρο Πληροφοριών – Εγγραφών που βρίσκεται στην Λάμπρου Κατσώνη 22 (τέρμα Κούμα) στη Λάρισα και να συνομιλήσουν με εξειδικευμένο σύμβουλο σπουδών.