Big Bang Web TV – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Big Bang Web TV

big

O Big Bang Education είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη δημιουργία του Big Bang tv! Της τηλεόρασης των δημιουργών του Μέλλοντος!

Η τηλεόραση και τα ΜΜΕ βρίσκονται στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας τους. Fake news, αναξιοπιστία, χαμηλή τηλεθέαση, αρνητισμός, φόβος, εστίαση σε δυσάρεστα είναι μερικά μόνον από τα σημερινά προβλήματα. Καλούνται, λοιπόν οι νέοι δημιουργοί  από τη νέα γενιά για να δημιουργήσουν την τηλεόραση και τα Νέα Μέσα του Μέλλοντος!​

Το Big Bang Web TV είναι μια πρωτοβουλία της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας Big Bang Education. Επτά χρόνια μετά την πρώτη μαθητική, διαδικτυακή, τηλεόραση του Δημοτικού Σχολείου Φουρφουρά, Φουρφουράς.tv, επιστρέφουν για να δώσουν φωνή στα δημιουργικότερα μυαλά της χώρας μας. Στα παιδιά και τους νέους της!

​Είτε είσαι λάτρης των επιστημών, της τεχνολογίας, της τέχνης ή είσαι άτομο που λατρεύει τη δράση και την περιπέτεια ή αν σου αρέσει να δημιουργείς τις δικές σου ταινίες Μικρού Μήκους και Ντοκυμαντέρ, στο Big Bang TV έχεις την ευκαιρία σου! Έχεις την ευκαιρία να εμπνεύσεις, να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου, να εκφράσεις τα ενδιαφέροντα και τις ανησυχίες σου, να δημιουργήσεις κάτι μοναδικό, αποτελώντας μέρος μιας μεγάλης ομάδας!

​Διαδικασία – Πληροφορίες

Το πρόγραμμα αφορά νέους από 5-17 ετών. Στείλτε μέσω wetransfer.com και εισάγοντας το mail bigbangschools@gmail.com, λίγα λόγια για το όνομα και την ιδέα της εκπομπής σας, η οποία θα πρέπει να βασίζεται στις θεματικές του Big Bang TV, καθώς και ένα πρώτο δοκιμαστικό, τραβηγμένο με ο,τι κάμερα διαθέτετε, με διάρκεια έως 5 λεπτά.

Τα βίντεο που αποστέλλονται ως δοκιμαστικά δεν αναρτώνται στο διαδίκτυο.

Μετά τις 10 Απριλίου, θα ανακοινωθούν οι πρώτοι δημιουργοί της τηλεόρασης του Μέλλοντος!

Σε αυτούς/ες θα δοθεί χώρος στην πλατφόρμα  για να ανεβάζουν τις εκπομπές τους για το επόμενο τρίμηνο (ή και παραπάνω). Σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλες παροχές, δώρα και υποστήριξη που αυτοί θα έχουν.