Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΚΜΗ, Υπερήφανος Χορηγός Εκπαίδευσης στον 23ο Διάπλου της Ομάδας Αιγαίου – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΚΜΗ, Υπερήφανος Χορηγός Εκπαίδευσης στον 23ο Διάπλου της Ομάδας Αιγαίου

omada aigaioy

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΚΜΗ, Υπερήφανος Χορηγός Εκπαίδευσης στον 23ο Διάπλου της Ομάδας Αιγαίου

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ πάντα πιστό και ευαισθητοποιημένο σε καίριους για την ελληνική κοινωνία τομείς της Κοινωνικής Ευθύνης, συμμετέχει ενεργά ως Χορηγός Εκπαίδευσης στον 23ο Διάπλου Αιγαίου Πελάγους, που θα πραγματοποιήσει η Ομάδα Αιγαίου.

Ο 23ος Διάπλους της Ομάδας Αιγαίου θα ξεκινήσει την Πέμπτη 11 Μαΐου 2017 και θα διαρκέσει 12 ημέρες, μέχρι και τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2017.

Η Ομάδα θα διανύσει πάνω από 450 ναυτικά μίλια και θα επισκεφθεί 7 νησιά, στα οποία θα διενεργηθούν δωρεάν  ιατρικές, αιματολογικές και μικροβιολογικές εξετάσεις των κατοίκων. Θα δωρηθεί επίσης εκπαιδευτικό και παιδαγωγικό υλικό στα σχολεία των νησιών, συνοδευόμενο από έργα υποδομής.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΑΚΜΗ θα υποστηρίξει ουσιαστικά τη δράση που υλοποιείται σε ακριτικά και μικρά νησιά του Αιγαίου και θα βρεθεί δίπλα στους κατοίκους τους και στους μαθητές τους, συνεισφέροντας στην αξία και το αγαθό της εκπαίδευσης.

Εκπαιδευτικό και παιδαγωγικό υλικό  σε δημόσια σχολεία των νησιών που θα επισκεφθεί η Ομάδα Αιγαίου και 15 Υποτροφίες Σπουδών διετούς φοίτησης σε μαθητές πρόκειται να «ταξιδέψουν» τον Μάιο, με αποστολέα το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και να συναντήσουν τους παραλήπτες τους, σε 7 νησιά όπου χτυπάει δυνατά η καρδιά της Ελλάδας: Φούρνοι, Θύμαινα, Δονούσα, Αμοργός, Αστυπάλαια, Ίος, Κουφονήσι!

Με το βλέμμα στραμμένο στην αξία της Εκπαίδευσης, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ «ανοίγει πανιά» κα ταξιδεύει δίπλα στους νέους του Αιγαίου!

 

 

Πληροφορίες:

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΑΘΗΝΑΣ, Κοδριγκτώνος 16, τηλ.: 210 8224074

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ, Σωτήρος 1, 210 8224074

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Τσιμισκή 14, 2310 260200

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΚΡΗΤΗΣ, Θεοτοκοπούλου & Κορωναίου, Ηράκλειο, 2810 300900

ΙΕΚ ΑΚΜΗ ΛΑΡΙΣΑΣ, 6ο χλμ. Λάρισας – Νίκαιας, 2410 660400

www.iek-akmi.edu.gr  | www.facebook.com/iekAKMIedu

Ομάδα Αιγαίου Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία

www.omadaaigaiou.gr | info@omadaaigaiou.gr| facebook.com/omadaaigaiou