Τα καλοκαιρινά τμήματα από την edu ACT – 2017

ROBOTICW CAMP

Η γνώση μπορεί να γίνει διασκέδαση!
Μέσα από το πρωτότυπο κατασκηνωτικό πρόγραμμα που προσφέρει η eduACT τα παιδιά μπορούν να ανακαλύψουν ένα νέο κόσμο.

H eduACT- Δράση για την Εκπαίδευση μέσα από το πρόγραμμα Ρομποτική για Όλους διοργανώνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τη διεθνή κατασκήνωση EΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ στις 17 -23 Ιουνίου & στις 23 – 29 Αυγούστου στις κατασκηνώσεις SKOURAS.

Με φόντο το καταπράσινο φυσικό τοπίο και την υπέροχη θάλασσα της Χαλκιδικής, παιδιά από όλον τον κόσμο αποκτούν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα πρόγραμμα που συνδυάζει τη δράση με την εκμάθηση και την τεχνολογία με την ψυχαγωγία. Μέσα από μία σειρά δραστηριοτήτων, το πρόγραμμα «SEA, SUN and FUN» επιτρέπει στα παιδιά να ακονίσουν το μυαλό τους με τον πιο δημιουργικό τρόπο καθώς και να εξασκήσουν τις γνώσεις τους στην αγγλική γλώσσα, αφού θα τη χρησιμοποιούν για να είναι σε θέση να επικοινωνήσουν με συμμετέχοντες από όλον τον κόσμο. Όσο για τους εκπαιδευτές; Τα παιδιά θα μυηθούν στον κόσμο της εκπαιδευτικής ρομποτικής από τους καλύτερους!

Συγκεκριμένα, παγκοσμίως αναγνωρισμένοι εκπαιδευτές ρομποτικής, σχεδιαστές, μέντορες, καθώς και παιδιά που διακρίθηκαν σε διεθνείς διαγωνισμούς ρομποτικής είναι πανέτοιμοι να μοιραστούν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους.

Μπορείς να έρθεις μόνος-η ή με την παρέα σου είτε είστε αρχάριοι-ες είτε έχετε ήδη γνώσεις ρομποτικής. Άλλωστε, όταν τα παιδιά εργάζονται συλλογικά, ανταλλάζουν ιδέες και εμπνέουν το ένα το άλλο.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Πρώτη περίοδος: 17 – 23 Ιουνίου
Δεύτερη Περίοδος: 23 – 29 Αυγούστου

Περισσότερες πληροφορίες eduact.org/el/home/

Οι εγγραφές συνεχίζονται! http://eduact.org/form/view.php?id=54992

Πληροφορίες χώρου

Skouras Camp

Νέες Φώκιες Χαλκιδικής

Αγ. Τριάδος & Ζαλοκώστα 2, 54640, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 828686, 2310 820866

Προσθήκη στο ημερολόγιο μου

ical google calendar

διαφήμιση

aegean620

Γράψτε το σχόλιο σας