Τα τμήματα στο Κινούμε | 2017

preballet-kinoyme-studio-2

Μαθήματα χορού για παιδιά και για ενήλικες στο studio χορού ΚΙΝΟΥΜΕ

Το studio χορού ΚΙΝΟΥΜΕ είναι σχολή χορού αναγνωρισμένη από το κράτος και βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε έναν φιλικό και ευχάριστο χώρο στην περιοχή της Καμάρας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μαθήματα και σεμινάρια μπαλέτου, σύγχρονου χορού, contemporary ballet, yoga και pilates, για παιδιά και ενήλικες.

 ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Το παιδικό πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών, από την προσχολική ηλικία μέχρι και την εφηβεία, που αγαπούν το χορό και την κίνηση. Σε ένα ευχάριστο και ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον και με την καθοδήγηση από έμπειρους δασκάλους, οι μικροί μαθητές –χορευτές και χορεύτριες!- έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν και να εξελίξουν τις βάσεις της τεχνικής του χορού και να καλλιεργήσουν την εκφραστικότητα και τη δημιουργικότητά τους, θέτοντας ταυτόχρονα τις βάσεις για τη σωστή μυοσκελετική τους ανάπτυξη. Οι δάσκαλοι της σχολής είναι απόφοιτοι Ανώτερων Επαγγελματικών Σχολών Χορού, με πτυχία διδασκαλίας από το Υπουργείο Πολιτισμού, ο καθένας με εμπειρία στον τομέα του και με ιδιαίτερη αγάπη για το χορό και τη διδασκαλία του.

Τα μαθήματα που προσφέρονται είναι:

Pre-ballet / Μουσικοκινητική αγωγή

Απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια προσχολικής ηλικίας (3,5 – 5,5 ετών)

Το μάθημα αυτό, συνδυάζει την κίνηση, τη μουσική και το παιχνίδι. Τα παιδιά αρχίζουν να γνωρίζουν το σώμα τους, αναπτύσσουν την αίσθηση του χώρου, του χρόνου και του ρυθμού, καλλιεργούν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους, μαθαίνουν να λειτουργούν ως μέλη μιας ομάδας. Αποκτούν έλεγχο των βασικών μυών του σώματός τους και δημιουργούν τα θεμέλια για τη σωστή κινητική ανάπτυξή τους. Στο μάθημα τις μουσικοκινητικής αγωγής, δημιουργούνται οι βάσεις για να προχωρήσουν τα παιδιά στις τάξεις του κλασικού μπαλέτου και του σύγχρονου χορού.

 Κλασικό μπαλέτο

Απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια από 6 ετών

Το μάθημα του μπαλέτου βοηθά τα παιδιά να βελτιώσουν τη στάση του σώματός τους και τη φυσική τους κατάσταση, να αποκτήσουν ευλυγισία, ισορροπία και μυϊκή δύναμη. Μπορεί να βοηθήσει σε πιθανά σκελετικά προβλήματα όπως η πλατυποδία, η σκολίωση, η κύφωση ή η λόρδωση. Τα οφέλη του μπαλέτου δεν είναι μόνο σωματικά: οι μαθητές και οι μαθήτριες καλλιεργούν τη μουσικότητα και την αίσθηση ρυθμού, τη μνήμη και τη συγκέντρωσή τους. Επίσης, ενθαρρύνεται το πνεύμα ομαδικότητας, συνεργασίας και υπευθυνότητας, η δημιουργικότητα και η εκφραστικότητα. Τα παιδιά μπορούν να ξεκινήσουν μαθήματα μπαλέτου από την ηλικία των 6 ετών, αλλά και οποιαδήποτε άλλη στιγμή το αποφασίσουν!

 Σύγχρονος χορός

Απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια 6-9 ετών (σύγχρονο παιδικό) και 10-14 ετών (σύγχρονο εφηβικό)

Σ’ αυτό το μάθημα θα μάθουμε τις βασικές αρχές του σύγχρονου χορού, θα γνωρίσουμε καλύτερα το σώμα μας και θα ανακαλύψουμε τους διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορεί να κινηθεί. Μέσω της τεχνικής θα δυναμώσουμε το σώμα μας, θα βελτιώσουμε τη στάση και την ελαστικότητά μας, θα μάθουμε να ακούμε τη μουσική και να την ακολουθούμε όταν χορεύουμε. Μέσω του αυτοσχεδιασμού θα καλλιεργήσουμε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά μας, θα ανακαλύψουμε τον προσωπικό μας τρόπο κίνησης, θα μάθουμε να αναγνωρίζουμε και να σεβόμαστε τη διαφορετικότητα του καθενός.

Δείτε εδώ το παιδικό πρόγραμμα: http://www.kinoume.gr/calendars/index/2

Δείτε εδώ τις τιμές για τα παιδικά τμήματα: http://www.kinoume.gr/cards/index/paidion

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Το πρόγραμμα ενηλίκων περιλαμβάνει μαθήματα σύγχρονου χορού, κλασικού μπαλέτου,  contemporary ballet, yoga και pilates. Τα μαθήματά ενηλίκων απευθύνονται σε εκείνους που ασχολούνται ήδη με το χορό σε ερασιτεχνικό ή επαγγελματικό επίπεδο, σε εκείνους που έχουν ασχοληθεί παλιότερα και θέλουν τώρα να ξαναρχίσουν, αλλά και σε όσους θέλουν να έρθουν για πρώτη φορά σε επαφή με το χορό!

Δείτε εδώ το πρόγραμμα ενηλίκων: http://www.kinoume.gr/calendars/index

Δείτε εδώ τις τιμές για τα μαθήματα ενηλίκων: http://www.kinoume.gr/cards/index/enilikon

Πληροφορίες χώρου

KINOYME logo

KINOYME

Studio χορού

Καρβουνίων 9, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 241871
Email: kinoumestudio@gmail.com
Web: http://www.kinoume.gr/, https://www.facebook.com/kinoumestudio, https://twitter.com/KinoumeStudio

Προσθήκη στο ημερολόγιο μου

ical google calendar

διαφήμιση

star pool center620100

Γράψτε το σχόλιο σας