Τα τμήματα στο Guitart | 2017

Guitart-5

Το δημοφιλέστερο μουσικό όργανο απέκτησε το δικό του ιδιαίτερο χώρο. Στο κέντρο της πόλης, το Guitart δημιουργήθηκε για όλους εσάς που θέλετε να ταξιδέψετε στον κόσμο της κιθάρας και της μουσικής.

Στο μουσικό εργαστήριο “Guitart” διδάσκονται τα εξής:

Φλαμένκο κιθάρα 

Στα μαθήματα κιθάρας φλαμένκο ο μαθητής διδάσκεται τις τεχνικές (αρπίσματα, πικάδο, ρασγέο, αλθαπούα) ταυτόχρονα με τη ρυθμική δομή των κομματιών, συνοδεία χορού και τραγουδιού καθώς και αυτοσχεδιασμό με βάση την αρμονία (παραδοσιακή και μοντέρνα). Τα μαθήματα ηχογραφούνται για μελέτη στο σπίτι και συνοδεύονται από προσωπικές σημειώσεις.

Ηλεκτρική κιθάρα

Στο συγκεκριμένο κύκλο μαθημάτων ενθαρρύνεται η εκμάθηση των τεχνικών που χρειάζεται ο μαθητής για να μπορέσει να καταλάβει και να παίξει όλα τα μουσικά στυλ μέσω της ηλεκτρικής κιθάρας. Τα μαθήματα γίνονται με τη βοήθεια υπολογιστή, μουσικών προγραμμάτων, προσωπικών σημειώσεων και οπτικοακουστικού υλικού.  Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων ο κιθαρίστας θα έχει αποκτήσει την απαιτούμενη δεξιοτεχνία και μουσικότητα, για να μπορέσει να εκφράσει τον εαυτό του.

Ακουστική κιθάρα 

Στο συγκεκριμένο κύκλο μαθημάτων ενθαρρύνεται η εκμάθηση τραγουδιών, μέσω της ενδυνάμωσης του δεξιού χεριού με αρπίσματα (πέννα, δάχτυλα) και της διδαχής τεχνικών που αποσκοπούν στη βελτίωση της ευχέρειας και του ελέγχου της κιθάρας. Επίσης εμπλουτίζεται το παίξιμό του μαθητή με νέα ρυθμικά σχήματα και συγχορδίες που μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε μουσικό στυλ.

Songwriting

Ένας κύκλος μαθημάτων που σας βοηθάει να μάθετε τον τρόπο για να γράφετε τραγούδια εκφράζοντας τις ιδέες και τα συναισθήματά σας. Ανακαλύψτε τα εργαλεία και τις μεθόδους που έχουν χρησιμοποιήσει μεγάλοι τραγουδοποιοί και μάθετε πώς να γράψετε το επόμενο τραγούδι που θα σας κάνει περήφανους.

Μαθήματα θεωρίας

Μέσα από το συγκεκριμένο κύκλο μαθημάτων ενθαρρύνεται η πρακτική εφαρμογή της θεωρητικής γνώσης της μουσικής στην κιθάρα.

Δείτε εδώ τις τιμές για τα μαθήματα

Δείτε εδώ τους δασκάλους του Guitart

Πληροφορίες χώρου

logo guitart360240 2

Guitart

Εργαστήρι εκμάθησης κιθάρας

Ορφανίδου 2, 54626, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2313 030765, 6982 274344 , 6947 110997
Email: csidiropoulos@yahoo.gr
Web: http://guitart.gr/, https://www.facebook.com/guitartmusic

Προσθήκη στο ημερολόγιο μου

ical google calendar

διαφήμιση

aegean620

Γράψτε το σχόλιο σας