Πάσχα στο Mediterranean Cosmos!

pasxa Mediterranean Cosmos

Στο Mediterranean Cosmos υποδεχόμαστε την Άνοιξη και γιορτάζουμε το Πάσχα με διασκεδαστικά παιδικά εργαστήρια, ξεχωριστές εκδηλώσεις και δημιουργικές κατασκευές γεμάτες έμπνευση, από τις 7 έως τις 22 Απριλίου.

Οι μικροί φίλοι του εμπορικού κέντρου θα διασκεδάσουν στο «Δεντρόσπιτο» (Πράσινη Πλατεία, επίπεδο 1), κατασκευάζοντας τρισδιάστατες πασχαλίτσες, χαριτωμένα πάνινα ζωάκια, ευφάνταστες μαριονέτες δακτύλων και ξεχωριστές πασχαλινές κάρτες και καλαθάκια. Ακόμη, στην αυλή του «Αβγόσπιτου» (Μπλε Πλατεία, επίπεδο 1) θα δημιουργήσουν πασχαλινές κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά, πασχαλινά καπέλα και ανοιξιάτικα στεφανάκια για τα μαλλιά και θα «μεταμφιεστούν» με ανοιξιάτικο face painting.

Παράλληλα, τα αγαπημένα τουβλάκια LEGO® (Κίτρινη Πλατεία, επίπεδο 1) αλλά και η μεγαλύτερη γιορτή εκπαιδευτικής ρομποτικής, έρευνας και καινοτομίας (Κόκκινος Διάδρομος, επίπεδο 0) θα περιμένουν όλη την οικογένεια για στιγμές δημιουργικής διασκέδασης!

Επιπλέον οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές θεατρικές παραστάσεις και παραστάσεις κουκλοθεάτρου (Κίτρινη Πλατεία, επίπεδο 1), αλλά και να θαυμάσουν την έκθεση εικαστικών έργων των μαθητών Δημοτικού & Γυμνασίου του Αριστοτελείου Κολλεγίου με τίτλο «Αφιέρωμα στο Γ. Μόραλη» (Κόκκινη Πλατεία, επίπεδο 0).

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ

Πληροφορίες χώρου

Print

Mediterranean Cosmos

Ένας υπέροχος κόσμος για όλη την οικογένεια σας περιμένει στο Mediterranean Cosmos!

Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης Μουδανιών (11ο χλμ), 57001, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 489571
Email: info@medcosmos.gr
Web: http://www.medcosmos.gr/, https://www.facebook.com/MediterraneanCosmosOfficial, https://twitter.com/MedCosmos

Προσθήκη στο ημερολόγιο μου

ical google calendar

διαφήμιση

aegean620

Σχόλια

Γράψτε το σχόλιο σας