ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ BOOKPOINTS: Δύο τυχεροί θα κερδίσουν από ένα βιβλίο «Τζερόνιμο Στίλτον», Εκδόσεις Κέδρος

stilton

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ BOOKPOINTS: Δύο τυχεροί θα κερδίσουν από ένα βιβλίο «ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΖΕΔΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΣ!» από τις εκδόσεις Κέδρος. Τα βιβλία θα μπορούν να παραλάβουν οι νικητές από το βιβλιοπωλείο Βιβλιο..ιδέες στη Θεσσαλονίκη, από τις 14 Ιανουαρίου 2017 και για ένα μήνα, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ BOOKPOINTS – ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΒΙΒΛΙΑ για το παιδικό βιβλίο και τους αναγνώστες του συνεχίζονται το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στο βιβλιοπωλείο Βιβλιο…Ιδέες (Στρατηγού Σαράφη 67, Αγ. Ιωάννης, Καλαμαριά) και ζωντανεύουν αγαπημένους ήρωες και ηρωίδες βιβλίων που αγαπούν τα μυστήρια και τους γρίφους!

Ο διάσημος ποντικοντετέκτιβ-συγγραφέας Τζερόνιμο Στίλτον, ο ανεπανάληπτος Ντετέκτιβ Κλουζ αλλά και ο οξυδερκής σκίουρος ντετέκτιβ Κορνήλιος Κρικ, έρχονται να μας διηγηθούν τις περιπέτειές τους, να αναθέσουν αποστολές στους μικρούς τους φίλους και μέσα από το παιχνίδι να αποκαλύψουν πώς καταφέρνουν κάθε φορά και εξιχνιάζουν τις υποθέσεις που τους παρουσιάζονται!

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα εδώ 

Για να συμμετέχεις στον διαγωνισμό άφησε το σχόλιό σου.

Τα προσωπικά σου στοιχεία προστατεύονται στις Πυγολαμπίδες στο κλουβί.

Λίγα Λόγια για το Βιβλίο

Στο Ποντικοφιόρδ έχει σημάνει συναγερμός: η Ποντικοζίλντα, η γυναίκα του αρχηγού και η μόνη που μπορεί να μαγειρέψει τον πεντανόστιμο ποντικινγκοχυλό, πάσχει από ποντικινγκοσυνάχι. Μέχρι να γίνει καλά, τέρμα τα περίφημα δείπνα των Ποντίκινγκ. Ο Τζερόνιμορντ ξεκινά αμέσως για να φέρει το γιατρικό αλλά πολύ σύντομα βρίσκεται μουσούδα με μουσούδα με… τους τρομερούς Δράκοντες!

Ο Τζερόνιμο Στίλτον γεννήθηκε στην Ποντικούπολη της Ποντικονήσου και σπούδασε Ποντικολογία και Φιλολογία των Τρωκτικών, καθώς και Συγκριτική Αρχαιοποντικολογία. Διευθύνει την Ηχώ των Τρωκτικών, την πιο διάσημη εφημερίδα της Ποντικονήσου. Τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε 45 γλώσσες και έχουν πουλήσει 100 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως!

Για να ανακαλύψεις όλες τις περιπέτειες του Τζερόνιμο και των φίλων του, επισκέψου την ιστοσελίδα: http://www.geronimostilton.com/

Οι νικήτριες του διαγωνισμού

1) Ευαγγελια Κωττα:

2) Σοφία Σιωκου: 6