ΘηλάΖΩ – Πυγολαμπίδες
Skip to content

ΘηλάΖΩ

arte2k

Η Ολυμπία είναι 2 χρονών και πριν από μερικές ημέρες σταμάτησε να θηλάζει. Νιώθω πολύ τυχερή που από την ώρα που έμεινα έγκυος είχα κοντά μου τους καλύτερα ενημερωμένους ανθρώπους για να μου δώσουν σωστές πληροφορίες και να σταθούν πλάι μου, όταν το χρειαζόμουν.

Το ταξίδι του θηλασμού ήταν μαγικό και είναι κάτι που νομίζω πως θα θυμάμαι για όλη μου τη ζωή. Έχουν γραφτεί πολλά και ειπωθεί άλλα τόσα. Το μόνο που θα ήθελα να πω σε μια γυναίκα που είναι έτοιμη να φέρει στον κόσμο ένα παιδί είναι να ενημερωθεί σωστά πριν αποφασίσει για οτιδήποτε.

Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, διοργάνωσε τον 4ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό σε 38 πόλεις της Ελλάδας! Στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης και ήταν σαν μια μεγάλη γιορτή!

Από την εκδήλωση της Θεσσαλονίκης είναι οι φωτογραφίες που βλέπετε και ευχαριστώ πολύ τις αγαπημένες μου ARTE DI TRE για την παραχώρησή τους.

Σχετικά με τον θηλασμό έχω να σας προτείνω και τους ακόλουθους συνδέσμους, αξίζει να ενημερωθείτε μέσα από αυτούς.

http://ibfan.gr/

http://www.lllgreece.org/

http://www.thilasmos.com/?page_id=6

https://www.facebook.com/groups/ThessalonikiBFmothers/

Επίσης προτείνω και τα ακόλουθα βιβλία:

Θηλασμός, μια υπέροχη σχέση | Άννα Πατσούρου

Επιστροφή στον μητρικό θηλασμό | Στέλιος Παπαβέντσης

arte3

arte5

arte1

arte6

arte4 k

Οι "πυγολαμπίδες" είναι ένας χώρος μαγικός για όλους εκείνους τους μεγάλους που νιώθουν ακόμα μικροί και που πιστεύουν ότι θα παραμείνουν έτσι για πάντα. Είμαι η Ιωάννα και πιστεύω πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.