ΠΙΣΙΝΕΣ: Οι family friendly πισίνες της Θεσσαλονίκης – Πυγολαμπίδες
Skip to content

ΠΙΣΙΝΕΣ: Οι family friendly πισίνες της Θεσσαλονίκης

pool

Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και η ανάγκη για μικρές οάσεις δροσιάς, παιχνιδιού και ξεγνοιασιάς αυξάνεται ολοένα και περισσότερο. Ξενοδοχεία και χώροι της πόλης μας ανοίγουν τις πόρτες τους σε μικρούς και μεγάλους και χαρίζουν μοναδικές στιγμές παιχνιδιού και .. τσαλαβουτήματος για όλους!

Ρίξε μια ματιά στις πιο family friendly πισίνες της πόλης μας και επικοινώνησε με τον κάθε χώρο ξεχωριστά για να λάβεις τις απαραίτητες πληροφορίες!

 

hyatt

HYATT REGENCY HOTEL THESSALONIKI

Δροσερές βουτιές στην πισίνα του Hyatt. Αυτό το καλοκαίρι το Hyatt Regency Thessaloniki εκτός από μια όαση δροσιάς και χαλάρωσης θα αποτελέσει τον απολυτό καλοκαιρινό προορισμό! Μπάνιο στην 1,200 μέτρων ολόδροση πισίνα αλλά και πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις για δραστηριότητες: Lounge and upbeat μουσική, δροσερά cocktails και νέες προτάσεις για ελαφριά γεύματα, δίπλα από την πισίνα, μπορείτε να απολαύσετε στο Oceana Pool Bar φορώντας μόνο το μαγιό σας και την καλή σας διάθεση.

Διαθέτει ξεχωριστή παιδική πισίνα βάθους 0,60 μ ενώ η εξωτερική πισίνα έχει μέγιστο βάθος το 1,50 μ.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Φροντίστε να κρατήσετε θέση!

Δευτέρα – Παρασκευή: ατομική: 15€ | για δύο άτομα 25€

Σάββατο – Κυριακή – Αργίες: ατομική 30€ | για δύο άτομα 50€

Παιδιά: 4-12 ετών 10€ &  Παιδιά: 13-18 ετών 15€

Ενημερωθείτε για τις μηνιαίες συνδρομές της εξωτερικής πισίνας.

Τηλέφωνο:  2310 401234 | thessaloniki.regency.hyatt.gr

 

makedonia palace

MAKEDONIA PALACE

Η ανανεωμένη πισίνα του Makedonia Palace άνοιξε και φέτος τις πόρτες της με διαχρονική κομψότητα.  Στη καρδιά της πόλης, λίγα μόλις λεπτά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης,  η εξωτερική πισίνα του ξενοδοχείου προσφέρει την απόλυτη ‘’απόδραση’’ από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας. Ιδανικά τοποθετημένη ανάμεσα στον καταπράσινο κήπο, προσφέρει μοναδικές στιγμές αναγέννησης σώματος και ψυχής.

Ζήστε στιγμές χαλάρωσης παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, απολαύστε δροσιστικές βουτιές στα καταγάλανα, κρυστάλλινα νερά της πισίνας υπό τη συνοδεία απαλής μουσικής και βρείτε το δικό σας σημείο αναφοράς τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Ωράριο λειτουργίας πισίνας: Δευτέρα- Κυριακή 10:00-20:00

*ξαπλώστρες κατόπιν διαθεσιμότητας (δεν πραγματοποιούνται κρατήσεις)

Τιμές:

Δευτέρα- Πέμπτη : 20€/ άτομο, 35€/ ζευγάρι

Παρασκευή – Κυριακή : 30€/ άτομο, 55€/ ζευγάρι

Παιδιά 0-6 ετών : δωρεάν

Παιδιά 7-12 ετών : 10€ για όλες τις μέρες

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η χρήση πετσέτας και νερό ή χυμός (όχι φυσικός).

Τ: 231 089 7197 | makedoniapalace.com | FB MakedoniaPalaceHotel

 

LAZART HOTEL

Το πολυτελές ξενοδοχείο Lazart, λίγα λεπτά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, προσφέρει την δυνατότητα σε όσους παραμείνουν στην πόλη να γευτούν λίγο από καλοκαίρι στην ατμοσφαιρική υπαίθρια πισίνα του “Impressions” Pool Lounge.

Χαλαρώστε σε μία ξαπλώστρα στο ξύλινο deck, δροσιστείτε με παγωμένα cocktails, γευτείτε ελαφριά σνακ, απολαύστε μία αναζωογονητική βουτιά στην πισίνα κι όλα αυτά με τη συνοδεία lounge μουσικής καθώς και του διακριτικού σέρβις του ξενοδοχείου Lazart. Η χρέωση για είσοδο στην πισίνα είναι 10€ ανά άτομο και περιλαμβάνει χρήση ξαπλώστρας, πετσέτας καθώς και χώρο για αλλαγή ρούχων.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Ωράριο: 11:00 – 19:30

Η τιμη είναι 10 € για μικρούς & μεγάλους και προσφέρονται ξαπλώστρα, πετσέτα και χώρος για αλλαγή ρούχων.

Βάθος πισίνας: 1.20 – 1,70m

Τ: 2316 015000 |lazarthotel.com | FB: www.facebook.com/LazartHotel

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Zeus International: Μαργαρίτα Δάμου, 216 8009900, marketing1@zeusintl.com

avalon

HOTEL AVALON THESSALONIKI

Τους καλοκαιρινούς μήνες η πισίνα του ξενοδοχείου Avalon Θεσσαλονίκη καλωσορίζει τους επισκέπτες προσφέροντας τους ένα χαλαρωτικό και τονωτικό διάλειμμα σε μια αληθινή όαση δροσιάς μακριά από την συχνά χαοτική και θορυβώδη κίνηση της πόλης. Η μεγάλων διαστάσεων πισίνα και οι αναπαυτικές ξαπλώστρες συνθέτουν το σκηνικό μιας αληθινής όασης, αν και είναι μόλις 15 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης, δίνοντας την δυνατότητα στους επισκέπτες να τελειώσει η μέρα τους ευχάριστα.

Ζήστε την εμπειρία ανέμελα, απολαύστε ένα εξωτικό κοκτέιλ ή δοκιμάστε τα ελαφριά σνακ μας από Avalon Poolside Bar & Café. Ταυτόχρονα, μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας στο Arthuros poolside restaurant..

Ο χώρος της πισίνας είναι επίσης διαθέσιμος για τη διοργάνωση εκδηλώσεων, όπως γαμήλιες δεξιώσεις, μεγάλα επιχειρηματικά ή κοκτέιλ πάρτι.

Για την ασφάλεια των πελατών η πισίνα λειτουργεί υπό την επίβλεψη πιστοποιημένου ναυαγοσώστη.

Το βάθος της πισίνας ξεκινάει από 0.90 μ. με μέγιστο βάθος τα 2.40μ.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Ανοιχτά καθημερινά από τις 11:00 έως τις 19:00 καθημερινά.

Τιμή εισόδου: δωρεάν, ελάχιστη κατανάλωση 4,00 €

Δεν γίνονται κρατήσεις για την εξωτερική πισίνα.

Τ: 2310 462700 | www.avalonhotel.gr | FB: avalonhotelthessaloniki

sun beach

 SUN BEACH HOTEL

Το Sun Beach Hotel, κοντά στην παραλία της Αγίας Τριάδας,  διαθέτει μια υπέροχη πισίνα σε σχήμα lagoon  με ξεχωριστό υδρομασάζ. Ο  χώρος γύρω από την μεγάλη πισίνα προσφέρει στιγμές χαλάρωσης σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας ή ένα δροσερό κοκτέιλ ή ακόμα  να παραγγείλετε κάποιο σνακ.

Υπάρχουν ξαπλώστρες, ομπρέλες, ντουζιέρες, τουαλέτες και αποδυτήρια. Στην πισίνα διοργανώνονται  επίσης πάρτι και δεξιώσεις.

Το βάθος ξεκινάει από 0.50 μ. με μέγιστο βάθος τα 1.50μ.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Η πισίνα λειτουργεί από τις 10.00 μέχρι τις 19.00

Δευτέρα – Κυριακή : 5€  με καφέ ή αναψυκτικό.

Κρατήσεις δε γίνονται.

Τ: 2392051221 | thessalonikisunbeach | FB Sun Beach Hotel

Και φυσικά από το αφιέρωμα στις πισίνες δε θα μπορούσε να λείπει η Waterland.

waterland

WATERLAND

Βάλε μαγιό και ζήσε την πιο διασκεδαστική υδάτινη εμπειρία στην Ελλάδα! Επισκέψου τη Waterland με την παρέα, με την οικογένεια, με το ταίρι σου! Στα 150.000 τμ του μεγαλύτερου υδάτινου πάρκου στην Ελλάδα έχει πολλά να ανακαλύψεις.

Στην καταπράσινη έκταση της Waterland ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Το νέο ζωολογικό πάρκο είναι πλέον γεγονός! Καμήλες, λάμα, ελάφια, ζαρκάδια, άλογα, πόνυ, κοάτι, ρακούν, στρουθοκάμηλοι, φασιανοί και μία υπέροχη φάρμα από πρόβατα, γαϊδουράκια, κότες, χήνες, φραγκόκοτες, παγώνια, πάπιες, αγελάδα και αγριογούρουνα, φιλοξενούνται σε άριστα οργανωμένες εγκαταστάσεις. Δες όλες τις πισίνες που διαθέτει η Waterland εδώ.

Χρήσιμες Πληροφορίες

01 Ιουνίου- 15 Ιουνίου: 10:00 – 18:00
16 Ιουνίου- 15 Ιουλίου: 10:00 – 19:00
16 Ιουλίου- 15 Αυγούστου: 10:00 – 20:00
16 Αυγούστου- 31 Σεπτεμβρίου 10:00 – 19:00

Από 1η Σεπτεμβρίου 10:00 – 18:00

Τ: 23920 72025 | waterland | FB: WaterlandWaterpark

Δείτε επίσης όλα τα Κολυμβητήρια της Θεσσαλονίκης

Ρεπορτάζ: Πυγολαμπίδες

Οι "πυγολαμπίδες" είναι ένας χώρος μαγικός για όλους εκείνους τους μεγάλους που νιώθουν ακόμα μικροί και που πιστεύουν ότι θα παραμείνουν έτσι για πάντα. Είμαι η Ιωάννα και πιστεύω πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.