Μαζί με τα παιδιά: Οι δραστηριότητες του Σαββατοκύριακου σε εικόνες – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Μαζί με τα παιδιά: Οι δραστηριότητες του Σαββατοκύριακου σε εικόνες

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Πως περάσατε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε; Μείνατε στο σπίτι ή κάνατε κάποια εξόρμηση; Είδατε κάτι ενδιαφέρον ή μείνατε στο σπίτι με φίλους; Αν ήταν κάτι πολύ όμορφο τι θα λέγατε να το μοιραστείτε μαζί μας;

Πριν από μερικές ημέρες έλαβα ένα email από τον Ανδρέα, αναγνώστη των Πυγολαμπίδων στο κλουβί, που έγραφε:

“Γεια σου Ιωάννα και συγχαρητήρια για τη δουλειά σου και ευχαριστώ για τα τόσα χρήσιμα που έχω ανακαλύψει με τη βοήθειά σου. Σου στέλνω φωτογραφίες από μία κατασκευή κάστρου που φτιάξαμε με τις κόρες μου από ένα κουτί δημητριακών. Εγώ το έκοψα και το κόλλησα και οι κόρες μου ανέλαβαν το βάψιμο. Αν σου φαίνεται όμορφο δημοσίευσέ το.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Δε μπορείτε να φανταστείτε τη χαρά μου! Μα φυσικά και μου φαίνεται πανέμορφο! Και φυσικά θα ήθελα να το δημοσιεύσω! Έτσι λοιπόν σκέφτηκα το εξής: Τι θα λέγατε να κάναμε ένα παιχνίδι, μια μυστική συμφωνία; Τι θα λέγατε αν ομορφαίναμε τις δικές μας μουντές Δευτέρες αλλά και των άλλων γεμίζοντάς τες με χρώματα και έμπνευση;!

 

Οι οδηγίες:

Κάθε Δευτέρα μπορείτε να αναρτάτε στη σελίδα των Πυγολαμπίδων στο κλουβί στο Facebook ή στο instagram (εδώ χρησιμοποιείτε τα hashtag #pigolampides #familysk) μια φωτογραφία σας από το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Θα μπορούσε να είναι ένα στιγμιότυπο από την εκδρομή σας, τα αποτυπώματα χρωμάτων στο χαρτί μετά από ένα δημιουργικό εργαστήρι, μια πρωτότυπη κατασκευή, ένα ζεστό πρωινό στο σπίτι με πρωινό και περιοδικά.

Ο σκοπός:

Να δίνουμε έμπνευση και σε άλλους γονείς, να μοιραζόμαστε ιδέες, να κάνουμε τις Δευτέρες μας πιο όμορφες και να ανυπομονούμε για το επόμενο σαββατοκύριακο με την οικογένειά μας

Ιδέες:

Μπορείτε να παροτρύνετε τα παιδιά σας να γίνουν οι φωτογράφοι, να διαδώσετε την ιδέα και σε άλλους φίλους σας,  να μας γράφετε στα σχόλια  οδηγίες / πληροφορίες για τη συγκεκριμένη δραστηριότητα ή να μας καλείτε στο σημείο που βρίσκεστε!

Στο τέλος κάθε μήνα θα συλλέγονται οι πιο ευφάνταστες δραστηριότητες και θα γίνονται μία ανάρτηση στις Πυγολαμπίδες στο κλουβί.

Τι λέτε; ξεκινάμε? #pigolampides #familysk

Οι "πυγολαμπίδες" είναι ένας χώρος μαγικός για όλους εκείνους τους μεγάλους που νιώθουν ακόμα μικροί και που πιστεύουν ότι θα παραμείνουν έτσι για πάντα. Είμαι η Ιωάννα και πιστεύω πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Γράψτε το σχόλιό σας

  • Marina

    Ιωάννα πολύ καλή η ιδέα σου, καταρχήν γιατί όλοι μας έχουμε όμορφες ιδέες που μπορούμε να τις μοιραζόμαστε, αλλά και γιατί είναι όμορφο να εμπνεόμαστε από τους άλλους. Λειτουργεί και λίγο σαν κίνητρο, που δυστυχώς εξαιτίας των αυξημένων υποχρεώσεων το χρειαζόμαστε. Απλά δεν θα μπορούσαμε να τα ανεβάζουμε στο blog? Προσωπικά δεν έχω “κοινωνικά δικτυωθεί”. Ίσως όπως τις πολύ όμορφες πασχαλινές ιδέες που οργάνωσες!

    Εύχομαι καλή ανάσταση και καλό Πάσχα για όλους! Και όπως και να είναι ο καιρός…είμαι σίγουροι πως όλοι θα το ευχαριστηθούμε!

    • Ιωάννα Σεραφειμίδου

      Μαρίνα μου καλημέρα!

      δυστυχώς δεν ανεβαίνουν στο blog, γιατί εκεί (προς το παρόν τουλάχιστον) μπορεί κάποιος να γράψει μόνο σχόλιο. Όμως για εσένα μπορώ να κάνω μια εξαίρεση και να μου στέλνεις τη φώτο σου μέσω email 🙂 θα χαρώ πολύ! To email μου είναι ioanna@pigolampides.gr

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.