Φτιάχνουμε καραβάκια στο Λιμάνι – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Φτιάχνουμε καραβάκια στο Λιμάνι

mouseio Ioanna #5

 

Στις 18 Μάιου είναι η Διεθνής Ημέρα των Μουσείων. Έτσι τον Μάιο που μας πέρασε, παρέα με το Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης, το Μουσείο Φωτογραφίας, το Μουσείο Κινηματογράφου και την υποστήριξη του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης καλέσαμε γονείς και παιδιά σε ένα απόγευμα γεμάτο δημιουργία και παιχνίδι!

Φτιάξαμε με την τεχνική του origami καραβάκια, τα χρωματίσαμε και φτιάξαμε κάρτες, κολιέ, βραχιόλια και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

 

pagkosmia imera mouseion10

 

pagkosmia imera mouseion11

 

pagkosmia imera mouseion13

 

 

Γονείς και παιδιά είχαν τη δυνατότητα να δουν την Έκθεση Το Πορτρέτο του Λιμανιού καθώς και να ψηφίσουν (ήταν ημέρα των εκλογών)! Στο ερώτημα “τι θα ήθελες να δεις σε ένα Μουσείο της πόλης σου” λάβαμε πολλές και ενδιαφέρουσες απαντήσεις, κάποιες από τις οποίες θα δείτε παρακάτω:

 

pagkosmia imera mouseion12

 

 

 

 

 

 

pagkosmia imera mouseion1

pagkosmia imera mouseion2

 

pagkosmia imera mouseion2 pagkosmia imera mouseion3 pagkosmia imera mouseion4 pagkosmia imera mouseion5 pagkosmia imera mouseion6 pagkosmia imera mouseion7 pagkosmia imera mouseion8 pagkosmia imera mouseion9

 

 

Η δράση μας “Η οικογένεια στο Μουσείο” θα συνεχιστεί και πάλι από Σεπτέμβριο, γιαυτό μείνετε συντονισμένοι!

Θέλετε να κάνετε και εσείς καραβάκι; Δείτε εδώ πως και πάρτε μέρος στο παιχνίδι – διαγωνισμό του The paper boat!

 

 

Οι "πυγολαμπίδες" είναι ένας χώρος μαγικός για όλους εκείνους τους μεγάλους που νιώθουν ακόμα μικροί και που πιστεύουν ότι θα παραμείνουν έτσι για πάντα. Είμαι η Ιωάννα και πιστεύω πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.