Καλοκαιρινές Δραστηριότητες και Θερινή Απασχόληση για παιδιά στη Θεσσαλονίκη | 2017 – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Καλοκαιρινές Δραστηριότητες και Θερινή Απασχόληση για παιδιά στη Θεσσαλονίκη | 2017

summer2

Καλοκαιρινές Δραστηριότητες και Θερινή Απασχόληση για παιδιά στη Θεσσαλονίκη

Τα σχολεία σε λίγο θα κλείσουν και το καλοκαίρι στην πόλη μπορεί να παιχνιδιάρικο αλλά και εκπαιδευτικό! Οι δημιουργικές ομάδες της πόλης, έχουν βάλει τα δυνατά τους και έχουν σχεδιάσει υπέροχα προγράμματα παιχνιδιού και δραστηριοτήτων για να κρατήσουν απασχολημένα τα παιδιά, λίγο πριν ξεχυθούν στις παραλίες και τα δροσερά χωριά στα βουνά.

Η λίστα ανανεώνεται διαρκώς!

Ανατολικά

Τα καλοκαιρινά τμήματα στο Αναγνωστήριο – 2017

Από τις 19 Ιουνίου το Αναγνωστήριο στην Καλαμαριά ξεκινάει το υπέροχο ταξίδι του στη γλυκιά και γεμάτη νοσταλγία εποχή των παππούδων και των γιαγιάδων μας!

Ένα ταξίδι στην ανεμελιά και στην αυθεντικότητα μιας άλλης εποχής. Τα παιδιά θα έρθουν πιο κοντά στη φύση, θα εκτιμήσουν τους θησαυρούς της ελληνικής γης, θα γνωρίσουν τις παραδόσεις μας, θα μαγειρέψουν και θα γευτούν παραδοσιακές συνταγές, Θα κατασκευάσουν τα παιχνίδια τους! Ένα φανταστικό ταξίδι στα παλιά που θα φέρει τα παιδιά κοντά σε αξίες και ιδανικά μιας άλλης εποχής!

Διαβάστε περισσότερα εδώ > Τα καλοκαιρινά τμήματα στο Αναγνωστήριο – 2017

Τα καλοκαιρινά τμήματα στο Σχολείο Αλλιώς – 2017

Σε μία κοινωνία που συνεχώς εξελίσσεται και αλλάζει, «Το σχολείο αλλιώς» με βασικό εργαλείο τη διαθεματική προσέγγιση της γνώσης, θα επιχειρήσει να εξοικειώσει τα παιδιά στη συμμετοχική διαδικασία και την συνεργασία, στην εξερεύνηση και την αναζήτηση, σε ένα αλλιώτικο περιβάλλον. Οι μικροί φίλοι θα μάθουν καινούρια πράγματα, θα ζωγραφίσουν, θα γυμναστούν, θα χαλαρώσουν, θα προβληματιστούν, θα χορέψουν, θα φυτέψουν, θα χτίσουν γειτονιές, θα παίξουν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ > Τα καλοκαιρινά τμήματα στο Σχολείο Αλλιώς – 2017

Τα καλοκαιρινά τμήματα στο «Παιδεία Παίζει» – 2017

Φέτος το καλοκαίρι ο ελεύθερος χρόνος των παιδιών είναι δημιουργικός! Το ΚΔΑΠ «Παιδεία Παίζει» έχει αναλάβει να γεμίσει τις πρωινές ώρες τους με: Αρχιτεκτονικές Κατασκευές, Πειράματα Φυσικής για παιδιά, Μαγειρική, Δημιουργική Γραφή, Θεατρικό Παιχνίδι, Κουκλοθέατρο, Σκάκι, Εικαστικά, Μουσικοκινητική, Yoga για παιδιά, Πρωινή Γυμναστική και αγώνες Ping Pong, Παραμύθια, Αινίγματα και Γρίφους, Επιτραπέζια Παιχνίδια. Από Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017.

Διαβάστε περισσότερα εδώ > Τα καλοκαιρινά τμήματα στο «Παιδεία Παίζει» – 2017

Τα καλοκαιρινά τμήματα στο Art Factory – 2017

Τα εργαστήρια των εικαστικών τεχνών, το θεατρικό παιχνίδι και η δημιουργική γραφή είναι οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες που θα κρατήσουν παρέα στους μικρούς φίλους, καθημερινά από τις 8 π.μ. έως και τις 4 μ.μ.  Από 19 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου 2017, για παιδιά 5-12 ετών

Διαβάστε περισσότερα > Τα καλοκαιρινά τμήματα στο Art Factory – 2017

Τα καλοκαιρινά τμήματα στο Ω2 – 2017

Τα καλοκαιρινά τμήματα απευθύνονται σε παιδιά 5 έως 10 ετών. Ο κύκλος συμμετοχής είναι  εβδομαδιαίος, Δευτέρα με Παρασκευή από τις  8 π.μ. έως τις 4 μ.μ. Κάθε εβδομάδα είναι αφιερωμένη σε ένα θέμα, το οποίο προσεγγίζεται από διαφορετικές πλευρές: την αφήγηση, τις προβολές, τη μουσική, το θέατρο, τη ζωγραφική, τη γλυπτική, τη σκηνογραφία και τις κατασκευές. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ελεύθερο παιχνίδι στον υπαίθριο χώρο του Ω2.

Διαβάστε περισσότερα > Τα καλοκαιρινά τμήματα στο Ω2 – 2017

Τα καλοκαιρινά τμήματα στο Δέντρο που δίνει – 2017

Το Δέντρο που Δίνει προσφέρει δημιουργική απασχόληση σε παιδιά 4-12 ετών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Στο καθημερινό πρόγραμμα των παιδιών περιλαμβάνονται: Εργαστήρια Δημιουργικού Παιχνιδιού, Πρόγραμμα Συναισθηματικής και Κοινωνικής Αγωγής, -Εργαστήρια ηλεκτρονικών υπολογιστών (Ψηφιακή μάθηση – προγραμματισμός), -Μαγειρική,  Ελεύθερο παιχνίδι. Ημερομηνίες: 19 Ιουνίου – 14 Ιουλίου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ > Τα καλοκαιρινά τμήματα στο Δέντρο που δίνει – 2017

Τα καλοκαιρινά τμήματα στο The School Project – 2017

Μια νέα πρόταση για την απασχόληση των παιδιών και εφήβων έρχεται φέτος το καλοκαίρι!

Το TheSchoolProject από τη λήξη της σχολικής χρονιάς θα λειτουργεί τα πρωινά 09:00-14:00 (με δυνατότητα διεύρυνσης του ωραρίου κατόπιν συνεννόησης) απασχολώντας παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου με ποικιλία δραστηριοτήτων, όπως:

  • Προετοιμασία για την επόμενη τάξη
  • Ομάδα ανάγνωσης και φιλοσοφίας
  • Προβολή παιδικών ταινιών και ντοκιμαντέρ
  • Παιχνίδια γνώσεων και δεξιοτήτων

Διαβάστε περισσότερα > Τα καλοκαιρινά τμήματα στο The School Project – 2017

Τα καλοκαιρινά τμήματα στο Συν – 2017

Κατανοώντας τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας το «ΣΥΝ» προσφέρει τη δυνατότητα καθημερινής πρωινής απασχόλησης σε παιδιά από 4 έως 12 ετών. Οι μικροί  φίλοι αναπτύσσουν και καλλιεργούν τα ταλέντα τους στις εικαστικές, θεατρικές, μουσικές, ζαχαροπλαστικές και άλλες τέχνες σ ένα χαρούμενο περιβάλλον με την υποστήριξη και αγάπη των καλλιτεχνών και παιδαγωγών.

Διαβάστε περισσότερα εδώ > Τα καλοκαιρινά τμήματα στο Συν – 2017

Τα καλοκαιρινά τμήματα στο Παιδικό Μουσείο – 2017

Στα θερινά προγράμματα τα παιδιά θα ταξιδέψουν σε τόπους των τεχνών και των πολιτισμών μέσα από το παιχνίδι και την ψυχαγωγία, την τεχνολογία και τα πειράματα, τα εικαστικά και τις κατασκευέςτη θεατρική έκφραση και τον κινηματογράφο, τις υπαίθριες δραστηριότητες και τους διαγωνισμούς.

Το Θερινό Πρόγραμμα του Παιδικού Μουσείου Θεσσαλονίκης είναι σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των παιδιών ηλικίας 5 έως 12 ετών.

Διαβάστε περισσότερα εδώ > Τα καλοκαιρινά τμήματα στο Παιδικό Μουσείο – 2017

Λίγο πιο ανατολικά

Τα καλοκαιρινά τμήματα στη Συννεφούλα – 2017

Στις 16 Ιουνίου ξεκινάει στις εγκαταστάσεις του Σχολείου το “Happy Camp”! Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα καλοκαιρινών δραστηριοτήτων μέσα σε ένα καταπράσινο κτήμα 23 στρεμμάτων, στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν παιδιά από 4 έως 10 ετών!

Το “HappyCamp” στη «Συννεφούλα» είναι ξεχωριστό γιατί η επαφή με τη φύση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των παιδιών. Το φως του ήλιου, ο καθαρός αέρας και το πράσινο που περιβάλλει το κτήμα , ενισχύουν το αίσθημα της ελευθερίας και συμβάλουν στην αρμονική ψυχοσωματική ανάπτυξη. Οι θεματικές δραστηριότητες του Happy Camp κεντρίζουν τη φαντασία των παιδιών και προσφέρουν γνώσεις και νέες εμπειρίες! Στόχος είναι τα παιδιά να αναπτύξουν δυνατές φιλίες, να εξερευνήσουν το περιβάλλον, να ενισχύσουν την κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια τους αλλά κυρίως να χαλαρώσουν και να περάσουν ένα όμορφο καλοκαίρι!

Διαβάστε περισσότερα > Τα καλοκαιρινά τμήματα στη Συννεφούλα – 2017

English Summer Camp στα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια – 2017

Μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς και για δύο ή τρεις εβδομάδες τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια οργανώνουν ένα αγγλόφωνο πρόγραμμα με ολιγάριθμα τμήματα, ανάλογα με την ηλικία των παιδιών, στα οποία απασχολούνται από αγγλόφωνους εκπαιδευτικούς, με εμπειρία σε σχολεία του εξωτερικού. Στο καταπράσινο περιβάλλον του σχολείου μας τα παιδιά με κέφι, με χαρά και παιχνίδι μαθαίνουν, εργάζονται ομαδικά, εξασκούνται στην αγγλική γλώσσα, δημιουργούν, εκφράζονται.

Οι δραστηριότητες αφορούν sports (εκμάθηση κολύμβησης, ιστιοπλοΐας και ξένων αθλημάτων όπως baseball, hockey, badminton, climbing), arts, drama, music, dance, cooking, outdoor games, boαrd gαmes, story telling, δίνοντας τη δυνατότητα στους μικρούς μαθητές να έρθουν σε επαφή με πολιτισμούς άλλων χωρών.

Διαβάστε περισσότερα εδώ > English Summer Camp στα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια – 2017

Τα καλοκαιρινά τμήματα από τους Ιχθείς – 2017

Το πιο σούπερ, καλοκαιρινό πρόγραμμα αθλοπαιδιάς, επανέρχεται ακόμη πιο δυναμικά για παιδιά 4 ετών και άνω (χωρίς γονείς), ΠΑΝΤΑ με κύρια εφόδια την ασφάλεια, την εν -συναίσθηση και την ψυχαγωγία! Σε ένα υπέροχο beach bar στον Ποταμό Επανωμής – ιδιαίτερα kids – friendly – το Carousel, θα  περάσουν υπέροχα τα πιτσιρίκια, από 19 Ιουνίου κι όλο τον Ιούλιο!

Καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου, τα παιδιά θα παραλαμβάνονται το πρωί (χωρίς γονείς), από κεντρικά σημεία της πόλης. Όλοι μαζί θα πηγαίνουν στη θάλασσα για παιχνίδι εντός κι εκτός νερού και το μεσημέρι θα επιστρέφουν φαγωμένοι, στεγνοί, και γεμάτοι χαρά – αλλά λίγο κουρασμένοι – στον τόπο παραλαβής. Το πρόγραμμα ξεκινάει τη Δευτέρα 19 Ιουνίου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 28 Ιουλίου, ενώ περιλαμβάνει μεταφορά, δημιουργική απασχόληση – ψυχαγωγία – άσκηση, κολύμβηση στη θάλασσα και φαγητό.

Διαβάστε περισσότερα > Τα καλοκαιρινά τμήματα από τους Ιχθείς – 2017

Τα καλοκαιρινά τμήματα του Star Pool Center – 2017

To STAR POOL CENTER με δύο συναρπαστικά Camps δίνει την δυνατότητα  στα παιδιά να απολαύσουν το καλοκαίρι σε πισίνα και θάλασσα.

Στις εγκαταστάσεις του STAR POOL CENTER θα πραγματοποιηθεί το «SUMMER SWIMMING CAMP» .Στόχος των γυμναστών –προπονητών πέρα από την διασκέδαση των παιδιών είναι να τα προετοιμάσουν μέσα από δραστηριότητες και παιχνίδια για ένα ασφαλές καλοκαίρι κοντά στο νερό.

Το “SEA AND FUN CAMP” του STAR POOL CENTER θα δώσει την δυνατότητα σε παιδιά ηλικίας από 6 έως  12 ετών να απολαύσουν με ασφάλεια τα παιχνίδια και τις βουτιές στη θάλασσα .Όλο το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί υπό την επίβλεψη των έμπειρων γυμναστών –προπονητών του STAR POOL CENTER.

Διαβάστε περισσότερα > Τα καλοκαιρινά τμήματα του Star Pool Center – 2017

Τα καλοκαιρινά τμήματα στη Χαρά και Μουσική – 2017

Με το κλείσιμο του σχολείου  για τις καλοκαιρινές διακοπές τα παιδιά θα περάσουν τρεις εβδομάδες με πολλή χαρά και μουσική. Θα κολυμπήσουν σε θάλασσες από μουσικές και χρώματα, θα ψαρέψουν λέξεις και συναισθήματα και θα εξερευνήσουν το μαγικό κόσμο των τεχνών! Τρεις εβδομάδες γεμάτες με τραγούδια, μουσικές, συμμετοχή σε ορχήστρες με μουσικά όργανα, χορό και κίνηση, κατασκευές και εικαστικά αλλά και πολλά μουσικά και θεατρικά παιχνίδια. Ταινίες, επιτραπέζια παιχνίδια και άλλες πολλές ευχάριστες απασχολήσεις θα κάνουν την παραμονή των παιδιών στη Χαρά και Μουσική αξέχαστη!

Διαβάστε περισσότερα > Τα καλοκαιρινά τμήματα στη Χαρά και Μουσική – 2017

Τα καλοκαιρινά τμήματα στο Άσυλο του παιδιού – 2017

Το «Άσυλο του Παιδιού» προσφέρει και φέτος τη δυνατότητα, σε παιδιά ηλικίας από 6-12 ετών, να παρακολουθήσουν το Αθλητικό & Ψυχαγωγικό Καλοκαιρινό του Πρόγραμμα, σε δύο περιόδους.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες και εργαστήρια, που υλοποιούνται στις καταπράσινες εγκαταστάσεις του Β’ Συγκροτήματος του «Ασύλου του Παιδιού» (Στ. Καζαντζίδη 62, δίπλα στη Γερμανική Σχολή και στο Praktiker).

Διαβάστε περισσότερα εδώ > Τα καλοκαιρινά τμήματα στο Άσυλο του παιδιού – 2017

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα explora στο «NOESIS» – 2017

Το σχολείο σταματάει, το EXPLORA ξεκινάει!

Θέλετε το παιδί σας να κάνει κάτι διασκεδαστικό και ταυτόχρονα μοναδικά ενδιαφέρον αυτό το καλοκαίρι; Το καλοκαιρινό πρόγραμμα EXPLORA για τελειόφοιτους Α΄- ΣΤ΄ Δημοτικού και Α΄ – Γ΄ Γυμνασίου στο ΝΟΗΣΙΣ προσφέρει αυτή τη δυνατότητα. Διαβάστε περισσότερα εδώ > Το καλοκαιρινό πρόγραμμα explora στο «NOESIS» – 2017

Τα καλοκαιρινά τμήματα από την edu ACT – 2017

Η γνώση μπορεί να γίνει διασκέδαση! Μέσα από το πρωτότυπο κατασκηνωτικό πρόγραμμα που προσφέρει η eduACT τα παιδιά μπορούν να ανακαλύψουν ένα νέο κόσμο. H eduACT- Δράση για την Εκπαίδευση μέσα από το πρόγραμμα Ρομποτική για Όλους διοργανώνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τη διεθνή κατασκήνωση EΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ στις 17 -23 Ιουνίου & στις 23 – 29 Αυγούστου στις κατασκηνώσεις SKOURAS.

Διαβάστε περισσότερα εδώ > Τα καλοκαιρινά τμήματα από την edu ACT – 2017

 

summer3

Δυτικά

Τα καλοκαιρινά τμήματα στο Εργαστήρι Δημιουργικής Απασχόλησης – 2017

Το “Εργαστήρι Δημιουργικής Απασχόλησης” διοργανώνει καθημερινά τμήματα εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων διαμορφωμένα για παιδιά 3-11 ετών για όσες και όποιες ημέρες επιλέξετε! Από 19 Ιουνίου έως 8 Σεπτεμβρίου 2017, για παιδιά 3-11 ετών.

Διαβάστε περισσότερα > Τα καλοκαιρινά τμήματα στο Εργαστήρι Δημιουργικής Απασχόλησης – 2017

Τα καλοκαιρινά τμήματα στις Νεφέλες – 2017

Τα καλοκαιρινά τμήματα ξεκινούν στις «Νεφέλες» από τις 19 Ιουνίου.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ασχολούνται καθημερινά με το θέατρο, το χορό, τη ζωγραφική και τις κατασκευές ενώ παράλληλα θα μαθαίνουν, θα παίζουν και θα διασκεδάζουν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ > Τα καλοκαιρινά τμήματα στις Νεφέλες – 2017

Τα καλοκαιρινά τμήματα του Everybody Fitness Center – 2017

Τις δύο τελευταίες εβδομάδες του Ιουλίου το Everybody Fitness Center & οι Αστερίες Baby Swimming Team προσκαλούν όλα τα παιδιά 4-7 ετών να διασκεδάσουν με κολύμπι στην ειδικά διαμορφωμένη πισίνα, παιδαγωγικά παιχνίδια, υπαίθριες δραστηριότητες, εικαστικά, προβολή παιδικής ταινίας, κλπ

Στόχος του Summer Camp είναι να περάσουν τα παιδιά δημιουργικό χρόνο μέσα από αθλητικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες και να διασκεδάσουν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ >  Τα καλοκαιρινά τμήματα του Everybody Fitness Center – 2017

 

Κέντρο

Τα καλοκαιρινά τμήματα στο Παραμικρό – 2017

Μεσημεριάτικα, μόνοι, μες τη ζέστη και την νωθρότητα των ωρών κοινής ησυχίας, δεν λέει. Με καλή παρέα όμως, αλλάζει το πράγμα. Το κέφι της ομάδας  φέρνει όρεξη για δράση. Υπάρχει διάθεση να κατασκευάσουμε κάτι από ξύλο, ύφασμα, χαρτί, νήμα, μαλλί κτλ, να παίξουμε επιτραπέζια παιχνίδια, να ασχοληθούμε με τη μαγειρική ή τη ζαχαροπλαστική, να δούμε μια ταινία, να ασκηθούμε σε ζογκλερικά, να συζητήσουμε, να ακούσουμε ή να παίξουμε μουσική, να…

Διαβάστε περισσότερα εδώ > Τα καλοκαιρινά τμήματα στο Παραμικρό – 2017

Τα καλοκαιρινά τμήματα στο Ολυμπιακό Μουσείο – 2017

Στόχος του προγράμματος είναι να διασκεδάσουν τα παιδιά μέσα από δημιουργικές εκπαιδευτικές δράσεις που προβάλλουν το Ολυμπιακό πνεύμα και τις αρχές του »ευ αγωνίζεσθαι» μέσα από μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα, ποικίλες δραστηριότητες όπως εικαστικά, θέατρο, μόδα, κ.ο.κ. και βέβαια πολλά αγαπημένα αθλήματα!

Διαβάστε περισσότερα εδώ >Τα καλοκαιρινά τμήματα στο Ολυμπιακό Μουσείο – 2017

Τα καλοκαιρινά τμήματα στο Μ.Φ.Θ. – 2017

Τα «ταξίδια» στον μαγικό κόσμο της φωτογραφίας για παιδιά και νέους συνεχίζονται και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στο Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης. Τέσσερις εβδομάδες γεμάτες δημιουργία, παιχνίδια και γνώση περιμένουν τους μικρούς φίλους της φωτογραφίας στα εκπαιδευτικά εργαστήρια του ΜΦΘ για το 2017!

Διαβάστε περισσότερα εδώ > Τα καλοκαιρινά τμήματα στο Μ.Φ.Θ. – 2017

Τα καλοκαιρινά τμήματα στο Kristiboni – 2017

Το Εργαστήρι Ζωγραφικής Kristiboni για έκτη χρονιά βρίσκεται κοντά στους μαθητές του και τους εργαζόμενους γονείς που θέλουν να περάσουν ένα διασκεδαστικό όσο και δημιουργικό καλοκαίρι.

Από την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 από τις 08:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι, καθημερινά -εκτός Σαββατοκύριακου, παιδιά από 5 έως 11 ετών (Μεγάλα νήπια και Δημοτικό), θα μπορούν να απασχοληθούν δημιουργικά με ζωγραφική, κατασκευές, επιτραπέζια παιχνίδια, προβολή ταινιών κ.α. σε ένα ξεκούραστο θερινό πρόγραμμα ανεξάρτητο από εκείνα της χειμερινής σεζόν.

Διαβάστε περισσότερα > Τα καλοκαιρινά τμήματα στο Kristiboni – 2017

Τα καλοκαιρινά τμήματα στη ΧΑΝΘ

Τα παιδιά που παρακολουθούν το πρόγραμμα της Θερινής Απασχόλησης περνούν δημιουργικά τον χρόνο τους με διάφορες δραστηριότητες, όπως Θέατρο (με θεατρικές παραστάσεις στο τέλος της εβδομάδας), Μουσική ,Ζωγραφική, Αθλητισμό (μπάσκετ, ποδόσφαιρο, βόλλευ κ.α.), Μοντέρνο χορό, Κατασκευές, Κεραμική και Ομαδικά παιχνίδια εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Διαβάστε περισσότερα > Θερινή Απασχόληση στη Χ.Α.Ν.Θ. – 2017

Διαβάστε περισσότερα >Καλλιτεχνικό εργαστήρι χορού στη ΧΑΝΘ – 2017

Διαβάστε περισσότερα > Τα καλοκαιρινά αθλητικά τμήματα στη ΧΑΝΘ – 2017

Τα καλοκαιρινά τμήματα στο ΚΘΒΕ

Από τις 19 Ιουνίου έως 8 Σεπτεμβρίου, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος (ΚΘΒΕ), μετά την συμμετοχή περισσότερων από 700 «μικρών καλλιτεχνών» στα περσινά εργαστήρια, σας ταξιδεύει  για δεύτερη χρονιά σ’ έναν κόσμο έκφρασης και φαντασίας όπου τα παιδιά αναπτύσσουν τη δημιουργικότητά τους μέσα από τις εικαστικές και παραστατικές τέχνες.

Διαβάστε περισσότερα > Τα καλοκαιρινά τμήματα στο ΚΘΒΕ

Τα καλοκαιρινά τμήματα στο Τελλόγλειο – 2017

Διαβάστε περισσότερα > Τα καλοκαιρινά τμήματα στο Τελλόγλειο – 2017

Δείτε επίσης:

Μελέτη για τις εξετάσεις στο Παραμικρό

Τα καλοκαιρινά τμήματα στο NOUS – 2017

Τα Καλλιτεχνικά εργαστήρια στα Παιχνίδια με Νότες – 2017

Φωτοϊστορίες και δημιουργικό παιχνίδι στο Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης

Οι "πυγολαμπίδες" είναι ένας χώρος μαγικός για όλους εκείνους τους μεγάλους που νιώθουν ακόμα μικροί και που πιστεύουν ότι θα παραμείνουν έτσι για πάντα. Είμαι η Ιωάννα και πιστεύω πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Γράψτε το σχόλιό σας

  • Λιάνου Εύα

    Πολύ ενδιαφέρον άρθρο, ευχαριστούμε!!!

  • Εφη κοτριδου

    Καλοκαιρινα τμηματα ανατολικα για παιδακια απο 18 μηνων?? Ευχαριστω!

    • Ιωάννα Σεραφειμίδου

      Έφη καλημέρα! η ανάρτηση η συγκεκριμένη αφορά σε τμήματα δημιουργικής απασχόλησης για μεγαλύτερα παιδιά, για το διάστημα που κλείνουν τα σχολεία. Αν ενδιαφέρεσαι για δραστηριότητες για μικρά παιδάκια, μπορείς να δεις στην κατηγορία μας Δραστηριότητες (καλλιτεχνικές ή αθλητικές) και να βάλεις φίλτρο βρέφη ή / και νήπια. εκεί θα δεις συκγεντρωμένα όλα τα τμήματα

      ενδεικτικά αναφέρω το messy play με τη hehe art ή τη βρεφική κολύμβηση.
      ελπίζω να βρεις αυτό που ψάχνεις. Αν μπορώ να βοηθήσω και πάλι είμαι στη διάθεσή σου!

  • ΑΣΠΡΟΔΙΝΗ ΑΘΑΝΑΣΊΑ

    Υπάρχει κάποια πρόβλεψη για τους γονείς που εργάζονται απόγευμα? (5-10?)

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.