PARTYLAND: ένας παιδότοπος εμπνευσμένος από τα παραμύθια – Πυγολαμπίδες
Skip to content

PARTYLAND: ένας παιδότοπος εμπνευσμένος από τα παραμύθια

partylandpanagoula8

Τι να κάνεις, αναρωτιέσαι, όταν έχεις εξαντλήσει όλες τις ιδέες σου για δημιουργική απασχόληση με το παιδί σου; Όταν έχεις πάει σε όλα τα πάρκα της γειτονιάς σου και έχεις επισκεφτεί όλους και όλες τις φίλες σου στο σπίτι τους; Τη λύση έρχεται να δώσει ο PARTYLAND, ο νέος παιδότοπος της πόλης, που συνδυάζει ένα πανέμορφο και ασφαλές περιβάλλον ψυχαγωγίας και εστίασης για όλη την οικογένεια.

Ο παιδότοπος Partyland είναι πολλά περισσότερα από ένας χώρος παιχνιδιού και πάρτι. Είναι ένα πολυχώρος, που άνοιξε στα τέλη της περασμένης χρονιάς (2016), και ομολογώ πως μας εντυπωσίασε με το μέγεθος, τη ζωντάνια και τη φιλοσοφία του. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο παιδότοπος της πόλης, που συνδυάζει όχι μόνο το παιχνίδι και τη δημιουργική απασχόληση αλλά και την εστίαση, σε ένα άκαπνο και φιλικό προς όλη την οικογένεια περιβάλλον.

Πίσω από τον Partyland, φιγουράρουν 2 γονείς της πόλης μας, η Ειρήνη και ο Τάσος μαζί με την μικρή τους κόρη, οι οποίοι ήθελαν να προσφέρουν μία διαφορετική πινελιά στην οικογενειακή ζωή και ψυχαγωγία της πόλης.

Σκοπός τους είναι να γίνει ένας χώρος συνάντησης, όχι μόνο των παιδιών, αλλά και των γονιών που θέλουν να συνομιλήσουν, να επικοινωνήσουν, να έχουν μια βάση για τις δημιουργικές τους αναζητήσεις, έχοντας μαζί τους και τα παιδιά τους, σε ένα περιβάλλον ασφαλές και διασκεδαστικό. Από τη νέα σχολική χρονιά θα ξεκινήσουν και νέα δημιουργικά τμήματα για ενήλικες, ώστε μικροί και μεγάλοι, παρέα, να μπορούν να περνούν ποιοτικό και δημιουργικό χρόνο μαζί.

Ξεχώρισα τον Πολυχώρο Partyland για τους παρακάτω λόγους:

partylandpanagoula15

partylandpanagoula3

  • Η διακόσμηση του παιδότοπου παραπέμπει σε ένα μεγάλο δάσος, εμπνευσμένο από μανιτάρια, ξωτικά και πελώρια δέντρα. Παντού κυριαρχεί το πράσινο και τα απαλά χρώματα ενώ στην είσοδο το φυσικό φως. Η αισθητική του είναι πολύ καλόγουστη και ξεπερνάει κάθε εικόνα που έχουμε από παιδότοπους. Ο χώρος είναι χωρισμένος σε 2 επίπεδα: στο κάτω υπάρχει χώρος disco, ο χώρος του παιχνιδιού, ανάμεσα σε μπαλάκια, λαβύρινθους και δραστηριότητες αναρρίχησης ενώ υπάρχει και μια αίθουσα με τηλεοράσεις, που ονομάζεται η σάλα του μπαμπά. Στο επάνω μέρος, μπορεί το παιδί να απασχοληθεί με δραστηριότητες και προγράμματα εκπαίδευσης (υπάρχει εβδομαδιαίο πρόγραμμα) ή να πραγματοποιήσει το πάρτι του.

partylandpanagoula2

  • Οι εμψυψωτές αλλά και το προσωπικό γενικότερα είναι πολύ ευγενικό και τρυφερό με τα παιδιά (βλέπω τη χαρά της Ολυμπίας όταν ο εμψυχωτής – κλόουν την κουνάει ασταμάτητα στην κούνια!). Πρόσφατα διάβασα στη σελίδα τους στο facebook πως η εταιρεία επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό της με εξειδικευμένα σεμινάρια εκπαίδευσης.  Θεωρώ πως η εκπαίδευση δε θα έπρεπε να λείπει από καμία επιχείρηση, πόσο μάλλον όταν αυτή θέλει να χαρακτηρίζεται family friendly!

partylandpanagoula14

  • Η τιμή εισόδου για τα παιδιά είναι πολύ προσιτή (ξεκινάει από 5€ και κυμαίνεται ανάλογα με την επιλογή σας σε κολατσιό).  Ο Partyland αποφάσισε να προσφέρει και ειδικές τιμές για πολύτεκνους (αυτό δείχνει μια ιδιαίτερη ευαισθησία και επιχειρηματική ικανότητα εστιασμένη στον άνθρωπο)
  • Ο Partyland διαθέτει εστιατόριο: Εδώ μπορείς να φας κρύα ή ζεστά σάντουιτς, σαλάτες, burger, πίτσες, μακαρονάδες, και πολλά ακόμα κρύα ή ζεστά πιάτα αλλά και κάποια γλυκά όπως pancakes και άλλα. Οι τιμές είναι πολύ προσιτές και τα υλικά προσεκτικά επιλεγμένα. Για εσένα που μου λες πως ψάχνεις διαρκώς να βρεις κάποιον χώρο που να συνδυάζει το εστιατόριο και το παιχνίδι για τα παιδιά, νομίζω πως βρήκες το στέκι σου.

partylandpanagoula12

partylandpanagoula20

partylandpanagoula22

  • Το πρόγραμμα step & evexia: Στον Partyland δε θα πάτε με τα παιδιά μόνο για εκτόνωση και παιχνίδι. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας μπορείτε να βρείτε το Σύστημα του Τρελού εκπαιδευτικού Προγράμματος (step), που περιλαμβάνει εικαστικά, μουσικά όργανα, πλεκτική και πολλά ακόμα αλλά και το πρόγραμμα Evexia: ένα πρόγραμμα για σωματική άσκηση και καλή ψυχική διάθεση για γονείς και παιδιά.

partylandpanagoula6

  • Ο χώρος των παιχνιδιών είναι στο κέντρο της μεγάλης σάλας, σε έναν ενιαίο χώρο με τους γονείς. Αυτό δημιουργεί αναπόφευκτα μια πιο … “με παιδικές φωνές” ατμόσφαιρα, αλλά μου αρέσει πολύ η συνύπαρξη των παιδιών με τους γονείς τους σε αυτή τη μικρή ηλικία και έτσι είναι κάτι που με κέρδισε από την πρώτη στιγμή!

partylandpanagoula21

IMG_3484

IMG_3467

Διαθέτει:

  • Wifi
  • μεγάλο και ελεύθερο parking
  • ράμπα για να ανεβαίνουν τα καροτσάκια (είναι σε υπερυψωμένο σημείο και διαθέτει σκάλες)
  • άπλετο φως και θέα στο πράσινο της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής
  • disco για μεγάλα παιδιά

Αν σου αρέσουν οι παιδότοποι, τότε επισκέψου τον Partyland με την πρώτη ευκαιρία. Αν προτιμάς το παιχνίδι στη φύση, τότε διάλεξε μια μέρα βροχερή και γνώρισε από κοντά το σημείο αυτό, που μπορεί τελικά να γίνει ένα σημείο συνάντησης για εσένα και τους φίλους σου!

partylandpanagoula4

partylandpanagoula18

partylandpanagoula19

partylandpanagoula10

Για τον μήνα Απρίλιο και Μάιο, εποχή ανανέωσης και φρεσκαρίσματος, ο Partyland αναλαμβάνει να συγκεντρώσει όλα τα καλοδιατηρημένα ρούχα των παιδιών σου, που δε χρειάζεσαι πια,  και να τα στείλει σε μία Οργάνωση που θα τα προσφέρει σε παιδιά που τα έχουν ανάγκη.

Επίσης, από την επόμενη σχολική περίοδο θα μπορούν να επισκεφθούν τον παιδότοπο και σχολεία από όλη τη Βόρεια Ελλάδα, στα πλαίσια ειδικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων που θα υλοποιούνται στο χώρο.

Το Ωράριο Λειτουργίας του Partyland

Δευτέρα – Παρασκευή: 4:30 μμ – 10:30 μμ
Σάββατο – Κυριακή: 11:00 πμ – 10:30 μμ

Ο Partyland βρίσκεται στην οδό Στέλιου Καζαντζίδη 49, στην Πυλαία θεσσαλονίκης | Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 473400

Δείτε τον στον Χάρτη

Όλες οι φωτογραφίες είναι της Έφης Παναγούλα, για λογαριασμό των Πυγολαμπίδων στο κλουβί. Aπαγορεύεται η χρήση ή αναδημοσίευσή τους χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια από τις Πυγολαμπίδες στο κλουβί. 

Οι "πυγολαμπίδες" είναι ένας χώρος μαγικός για όλους εκείνους τους μεγάλους που νιώθουν ακόμα μικροί και που πιστεύουν ότι θα παραμείνουν έτσι για πάντα. Είμαι η Ιωάννα και πιστεύω πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.