Διοργάνωσε ένα πάρτι για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Διοργάνωσε ένα πάρτι για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς

happy-teapot-new-years-eve-party1

Γράφει η Λευκή Κόκοτα | www.happyteapot.gr

Η Παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι μια από τις αγαπημένες μου μέρες του χρόνου. Μετά φυσικά από τα γενέθλιά μου. Νοιώθω όμορφα που φτάνει στο τέλος του ο χρόνος, έχω την αίσθηση πως κλείνει ένας κύκλος και περιμένω με αγωνία να ανοίξει ένας καινούριος. Νέα χρονιά, νέα ξεκινήματα, νέοι στόχοι επαγγελματικοί και προσωπικοί.

Κι ενώ έχει περάσει όλο εκείνο το διάστημα πριν τα Χριστούγεννα, που είναι γεμάτο με άγχος να τα προλάβουμε όλα, εκκρεμότητες στην δουλειά, ψώνια, λίστες, δώρα, φτάνουμε στην Παραμονή Πρωτοχρονιάς πιο χαλαροί κι απαλλαγμένοι από αρκετές υποχρεώσεις. Είναι λοιπόν η καλύτερη αφορμή για να οργανώσουμε μια μικρή γιορτή, όπως ταιριάζει για να υποδεχθούμε τη νέα χρονιά.

happy-teapot-new-years-eve-party2

Ευκαιρία να καλέσουμε φίλους στο σπίτι για μια όμορφη και χαλαρή βραδιά. Ο καθένας μπορεί να φέρει μαζί του και κάποιο σνακ, φαγητό ή γλυκό και να μη χρειαστεί να περάσουμε όλη τη μέρα στην κουζίνα μαγειρεύοντας.

Φυσικά το κάλεσμα αυτό μπορεί να γίνει και το πρωί της Πρωτοχρονιάς, ετοιμάζοντας ένα πλούσιο γευστικό πρωινό.

happy-teapot-new-years-eve-party3

Η δική μου πρόταση διακόσμησης, είτε για το βράδυ είτε για το πρωί, περιλαμβάνει λίγο χρυσό, γκρι και λευκό. Η συλλογή Nordic Christmas, εμπνευσμένη από το Σκανδιναβικό στυλ, ταιριάζει ιδανικά σε ένα τραπέζι με φίλους. Άλλωστε δεν είναι απαραίτητο να έχουμε ή να χρησιμοποιήσουμε το καλό μας σερβίτσιο. Θέλουμε να περάσουμε καλά κι όχι να πλένουμε πιάτα μέχρι την άλλη μέρα.

happy-teapot-new-years-eve-party4

Στρώνουμε ένα λευκό τραπεζομάντηλο, πιατάκια, ποτηράκια και σκορπάμε και λίγα χρυσά αστεράκια κομφετί..

Μια πολύ εύκολη και οικονομική ιδέα για centerpiece είναι να φτιάξουμε τρισδιάστατα χάρτινα δεντράκια. Είναι πολύ εντυπωσιακά και πολύ όμορφα.

Το μόνο που θα χρειαστούμε είναι ένα ψαλίδι, μολύβι και χαρτί canson σε χρυσό και ασημί. Φυσικά μπορείτε να τα φτιάξετε σε όποιο χρώμα θέλετε. Σχεδιάζουμε από την πίσω πλευρά του χαρτονιού δυο δεντράκια.

happy-teapot-diy-christmas-tree5

happy-teapot-diy-christmas-tree6

happy-teapot-diy-christmas-tree7 7

Κόβουμε το ένα από την βάση μέχρι την μέση και το άλλο από την κορυφή ως την μέση και τα ενώνουμε. Είναι έτοιμα και μπορείτε να φτιάξετε και σε διαφορετικά μεγέθη.

happy-teapot-diy-christmas-tree8

happy-teapot-diy-christmas-tree9

Ένα χειροποίητο γούρι για την νέα χρονιά είναι επίσης μια εύκολη ιδέα για να χαρίσετε στους καλεσμένους σας για δωράκι. Εγώ επέλεξα λεπτά κομμένους ξύλινους κορμούς, που μπορείτε να βρείτε σε καταστήματα που πωλούν είδη χειροτεχνίας ή να ζητήσετε από κάποιο ξυλουργό να σας κόψει μερικά. Και με ένα απλό μαύρο μαρκαδοράκι μπορείτε να γράψετε επάνω διάφορες ευχές και μηνύματα για τους φίλους σας. Τοποθετήστε τα πάνω στο τραπέζι, στην θέση κάθε καλεσμένου σας.

happy-teapot-new-years-eve-party10

Όπως κι αν επιλέξετε να γιορτάσετε, μόνοι ή με φίλους, σπίτι ή έξω, φροντίστε να περάσετε όμορφα με καλή διάθεση και ζεστή καρδιά. Οι στιγμές που περνούν είναι μοναδικές και αξίζει να τις ζούμε έντονα και με πάθος.

Εύχομαι η καινούρια χρονιά να είναι γεμάτη από ΑΓΑΠΗ κι ο καθένας μας να καταφέρει να βρει την προσωπική του ευτυχία.

 

Λίγα Λόγια για τη Λευκή Κόκοτα

Η Λευκή Κόκοτα αγαπά πολύ τη χαρούμενη τσαγιερίτσα της και όνειρό της είναι μια μέρα, όταν ακούει κάποιος τη λέξη πάρτι, να σκέφτεται αμέσως το Happy Τeapot. Έχει απίθανες ιδέες και μπορεί να σου βρει μοναδικά αντικείμενα που θα κάνουν τις μεγάλες ή τις πιο προσωπικές σου στιγμές αισθητικά άψογες. Αυτό φαίνεται, εξάλλου, από το πόσο όμορφος, φιλικός και γαλήνιος χώρος είναι το φυσικό κατάστημα του Happy teapot, το «βασίλειο» της Λευκής, όπου θα τη βρεις τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Της αρέσει πολύ να αποκτά φιλικές σχέσεις με τους πελάτες της και δε θέλει ποτέ να γίνει το επάγγελμά της απρόσωπο. (Η Λευκή έχει κι έναν γλυκύτατο γιο, αλλά αυτό δεν το θεωρεί προσόν που χωράει σε ένα βιογραφικό· άλλωστε, τα πάρτι και τα μπαλόνια άρχισε να τ’ αγαπά πολύ καιρό πριν.) Μας μιλάει για πάρτι.

Άνθρωποι της πόλης, γράφουν για αυτά που ξέρουν να κάνουν καλά, μοιράζονται το πάθος τους, ενημερώνουν γονείς και εκπαιδευτικούς για τα σημαντικά και ασήμαντα αυτής της ζωής. Αν είσαι και εσύ ένας από αυτούς και σε ενδιαφέρει να μοιραστείς κάτι που έχει σχέση με την ελεύθερο χρόνο και την δημιουργική απασχόληση ή την μάθηση τότε επικοινώνησε μαζί μας στο info@pigolampides.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.