Ο Πωλ, εγώ, η κρίση και η cocomat – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Ο Πωλ, εγώ, η κρίση και η cocomat

pauleumorfidis

Εδώ και μέρες έχω χάσει τη μιλιά μου, τις σκέψεις μου, τη μεγάλη εικόνα. Δεν ονειρεύομαι, δεν σκέφτομαι τόσο αισιόδοξα, είμαι μπερδεμένη και παρακολουθώ από απόσταση τα γεγονότα. Δε μπορώ να εκφραστώ μα ούτε και να γράψω. Δε θέλω να πάρω θέση δημόσια αλλά ούτε και να διαξιφιστώ με φίλους και συνεργάτες. Δε θέλω να επηρεάσω με τα ναι μου ή με τα όχι μου γιατί σέβομαι τους ανθρώπους απέναντί μου αλλά και το δικαίωμά τους να έχουν τη δική τους γνώμη. {Ευτυχώς έχω την οικογένειά μου και εκεί κάνω του κεφαλιού μου. }

Και αφού σε αυτή τη φάση της ζωής μου δε μπορώ να γίνω η πυγολαμπίδα που εκπέμπει φως, αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας ένα video από την εκπομπή της Μάγιας Τσόκλη, όπου συνομιλεί με τoν Παύλο Ευμορφίδη. Η εκπομπή προβλήθηκε σε επανάληψη μερικές μέρες πριν, με πρώτη προβολή τον Ιούνιο του 2014.

“Χαρισματικός, λάτρης της αποκέντρωσης, των εξοχών και της υιοθέτησης ενός υγιούς τρόπου ζωής, ο Έλληνας επιχειρηματίας ζει και αναπνέει με μεταδοτικό ενθουσιασμό και γενναιοδωρία, για να εμπνέει τους γύρω του ανοίγοντας δρόμους.” Μάγια Τσόκλη

Αν κάνεις αναζήτηση στο google θα βρεις δεκάδες συνεντεύξεις του Πωλ Ευμορφίδη, του ανθρώπου που εμπνεύστηκε την Cocomat, που χρησιμοποιεί ένα ξύλινο ποδήλατο για τις μετακινήσεις του και δημιούργησε ένα concept μοναδικής φιλοξενίας στα ξενοδοχεία του. Δεν είναι η ιστορία επιτυχίας του που μου έκανε εντύπωση αλλά η τρέλα που κουβαλάει. Μια τρέλα, που ανησυχώ που δεν την έχουμε οι νεότεροί του και μια τρέλα που απεικονίζει την ομορφιά του να είσαι για πάντα παιδί!

Δε θα σας πω περισσότερα γιατί πιστεύω ότι αξίζει να δείτε το video. Εμένα με ενέπνευσε και ελπίζω να το κάνει και σε εσάς.

Το παραπάνω video είναι από την εκπομπή της Μάγιας Τσόκλη «Μια Μέρα με τον Πωλ Ευμορφίδη»

Η συνέντευξη του Πωλ Ευμορφίδη στο andro.gr

Η συνέντευξή του Πωλ Ευμορφίδη στο popaganda.gr

Η συνέντευξή του Πωλ Ευμορφίδη στο news247

Οι "πυγολαμπίδες" είναι ένας χώρος μαγικός για όλους εκείνους τους μεγάλους που νιώθουν ακόμα μικροί και που πιστεύουν ότι θα παραμείνουν έτσι για πάντα. Είμαι η Ιωάννα και πιστεύω πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Γράψτε το σχόλιό σας

  • γεωργια κοκοβιδου

    αχ τι ωραιο “ξυπνητηρι” ηταν αυτο που μας εστειλες! να μη χανουμε το δρομο της ζωης μας, ετσι να σκεφτομαστε, ομορφα κι απλα!
    ….κι εμεις “δοκιμασαμε” το cocomat μας και μαντεψε!!! μας ηρθε ο Ορεστης μας!!!! χαχαχα!!!
    σε φιλω!

  • Δερμεντζη Ιωαννα

    Ιωαννα μου σ’ευχαριστω πραγματικα γι’αυτο το βιντεο που ανεβασες “μια μερα με τον Πωλ Ευμορφιδη”. Μετα απο αυτες τις δυσκολες μερες που δεν ακουγες κανεναν να ειναι καλα, τιποτα αισιοδοξο και προσπαθουσα πολυ να ειμαι χαμογελαστη για τα παιδια μου, αυτο το βιντεο με εκανε να αισθανθω οπως τοτε που ειχα δει την ταινια “amelie” οτι μπορω να κανω τα παντα, να γινω ο σουπερ ηρωας για τον απλο κοσμο, οτι μπορω να νιωσω και να προσφερω χαρα γυρω μου απλοχερα, οτι τα ονειρα γινονται πραγματικοτητα και οτι τα παντα ειναι στο χερι μας αρκει να το πιστεψουμε…

    • Ιωάννα Σεραφειμίδου

      Ιωάννα σε καταλαβαίνω απόλυτα και χαίρομαι αν σε επανέφερε αυτό το video στην εσωτερική σου δύναμη. Σε εμένα το έκανε σίγουρα, καθώς ήταν πράγματι το μοναδικό στολίδι των ημερών. Στην τηλεόραση δεν έβλεπες τίποτα παρά πολιτικά και όταν είδα τον Πωλ Ευμορφίδη να κουβαλάει αυτή την τρέλα και την αισιοδοξία κατάλαβα πόσο δύναμη μπορεί να έχει αυτή η στάση του.

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.