Μία βόλτα στο Λιμάνι – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Μία βόλτα στο Λιμάνι

Θεσσαλονίκη

Το Λιμάνι Θεσσαλονίκης, ύστερα από την ανάπλασή του, μερικά χρόνια πριν, είναι από τις αγαπημένες μου περιοχές μέσα στην πόλη. Πολύ εύκολα προσβάσιμο με λεωφορείο, διαθέτει parking, μεγάλο χώρο για να τρέξουν τα παιδιά και υπέροχα σημεία πολιτισμού και αναψυχής.

Εδώ θα βρείτε συγκεντρωμένα τρία Μουσεία: το Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, το Μουσείο Κινηματογράφου (ανοιχτό μόνο καθημερινές και με πολύ ωραίες προβολές ταινιών) και το Μουσείο Φωτογραφίας.

Επίσης, από τον Δεκέμβριο του 2013, λειτουργούν και τέσσερις αίθουσες κινηματογράφου από τα Village Cinemas.

Το Kitchen Bar είναι ένα πολύ φιλικό εστιατόριο /καφέ  προς τα παιδιά και τις οικογένειες, με ωραίο μενού και λατρεμένη θέα προς την παραλία της Θεσσαλονίκης.

Όταν ο καιρός είναι καλός -φαινόμενο πολύ συχνό στη Θεσσαλονίκη- το Λιμάνι γεμίζει ζωή από παρέες. Σε πολύ κοντινή απόσταση είναι το κέντρο της πόλης, περπατάς και βρίσκεσαι σε άλλες αγαπημένες περιοχές στις οποίες θα αναφερθώ μια άλλη φορά…

<διαβάστε περισσότερα για τον Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό – Ανάπλαση της Προβλήτας Α’  εδώ>

Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη

μουσείο κινηματογράφου

Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη

moretravelideasforfamilies

Οι "πυγολαμπίδες" είναι ένας χώρος μαγικός για όλους εκείνους τους μεγάλους που νιώθουν ακόμα μικροί και που πιστεύουν ότι θα παραμείνουν έτσι για πάντα. Είμαι η Ιωάννα και πιστεύω πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Καλώς ήρθες στην παρέα μας!

Γράψτε το σχόλιό σας

    Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

    Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.